Webinárium a Neumann János Egyetem GAMF Műszaki és Informatikai Karán

Webinárium a Neumann János Egyetem GAMF Műszaki és Informatikai Karán

A tavalyi évhez hasonlóan ebben az évben is megrendezte a Neumann János Egyetem Gamf Műszaki és Informatikai Kara februári online nyílt napját a felsőoktatási felvételi hajrájában, amelyet csapatunk élőben webinár formájában közvetítettünk számukra. Az élő közvetítés pikantériája, hogy valóban bármi megtörténhet, így az előzetes forgatási előkészületek kulcsfontosságúak.

Alapvető fontosságú, hogy a hang- és képminőség megfelelő legyen, a környezet infrastruktúrája és természetesen az alanyok felkészültsége is alapjaiban meghatározza a webinár végkimenetelét. A közvetítés során számtalan lehetőségünk van, ilyen például az előzetesen elkészített videó lejátszása. Cégünk, nem először forgatott élőben a social medián.  

A webinár előtti főpróba nélkülözhetetlen az esetleges technikai buktatók kiküszöbölése érdekében. A kivitelezésen túl, a megrendelő részéről a konkrét menetrend, a megfelelő technikai infrastruktúra, mint például a  gyors, és stabil internetkapcsolat, tágas forgatási helyszín biztosítása.

Fontos, hogy legyen B és C opciónk, ezt mi biztosítjuk megrendelőink számára egy előzetes megbeszélés után meghatározzuk felállítjuk a “válságtervet”.

Projektmenedzserünk a Gamf 2022-es webináriumáról:

„Természetesen Kihívás volt, mint mindig, mert az élő adás rögtön kimegy az éterbe, és visszavonhatatlan, ennek tudatában mindenki professzionálisan oda tette magát és közel hibamentesen zajlott az élőadás”  

– mondta a projektmenedzserünk, Knoll Dávid kollégánk.

Somos Bálint a Gamf 2022-es webináriumáról:

„Izgalmas egy ilyen lebonyolítása, egy esélyed van nem hibázhatsz. Valójában a webinárium hatalmas marketing lehetőséget rejt magában, a közösségi média platformjai az élő közvetítést jobban preferálják, több felhasználóhoz jut el mint egy sima videó. Magasabb organikus elérést generál ezáltal nagy potenciál rejlik benne.”

– tette hozzá Somos Bálint, aki a helyszínen operatőri feladatokat látott el.

Webináriumhoz kapcsolódó további információkért, valamint konkrét árajánlat kérésért keressen fel minket!

2022-08-03

Cannesi forgatásunk

Egyedi videóklippet forgattunk a Queen ikonikus zenéjére Minden munkánknak a legfontosabb eleme a tervezés. Ezen…

cannesi forgatasunk
2022-02-14

Gamf – We Will Rock U

Egyedi videóklippet forgattunk a Queen ikonikus zenéjére Minden munkánknak a legfontosabb eleme a tervezés. Ezen…

Videóklip forgatás Gamf