A keresőoptimalizálás fontossága

Kezdjük a legelején: Mi is az a keresőoptimalizálás?

A SEO vagy magyarul a keresőoptimalizálás az egyik legfontosabb online marketing eszköz. Ez biztosítja, hogy weboldalad a Google kereső első oldalán jelenjen meg, hiszen senki sem szeretné, ha a honlapjára az 6. vagy a sokadik oldalra lapozva lehetne csak rábukkanni.

A SEO hiányában sokan inkább a fizetett hirdetéseket választják, mint a Facebook, GoogleAds, Instagram fizetett szolgáltatásai, azonban ezekért súlyos összegeket kell kifizetni, ami jelentősen visszavesz a vállalkozásod által termelt profitból.

Lehet bármennyire is szép, impozáns a honlapod, ha a szolgáltatásaidra rákeresve az emberek nem találják a keresőben. Profi keresőoptimalizálás nélkül a vállalkozások ma már pillanatok alatt lemaradnak a versenytársaktól. Ezért vagyunk mi, hogy mindig egy lépéssel a konkurencia előtt járj.

Szakértőink kizárólag a legmodernebb keresőoptimalizációs megoldásokkal, optimalizáló és analitikai szoftverekkel dolgoznak. Csapatunk által kialakított, és menedzselt SEO stratégiával költséghatékonyan támogathatjuk a céljaid elérését.

Hogyan lesz egy honlap keresőoptimalizált?

Ez számos dolog függvénye, de a legfontosabb a megfelelő domain név és az optimalizált weboldal szerkezet kialakítása. Továbbá fontos meghatározni melyek lesznek azok a kulcsszavak, amelyekre optimalizálni szeretnénk a weboldalunkat. Ezeket már a tervezés során el kell dönteni, mivel a weboldalon található szövegeket ehhez kell alakítani, hogy azok megfelelő számban tartalmazzák a kulcsszavakat.

A legelterjedtebb keresőmotorokba (Google, Bing, Yahoo), illetve azok webmester szolgáltatásába való regisztráció is rendkívül fontos, hiszen ez is segíti a látogatókat abban, hogy könnyebben rátaláljanak a weboldaladra.

Rengeteg további apró trükk van, amelyekkel optimalizálni lehet egy weboldalt. Megrendelés esetén pontos tájékoztatást nyújtunk a lehetőségekről.

keresooptimalizalas

Miért fontos, hogy a te honlapod is keresőoptimalizált legyen, mit jelent ez a vállalkozásod számára?

A keresőoptimalizált honlap a versenytársak előtt jár, ami egyértelmű és hosszútávú sikert jelent a vállalkozásod számára. Weblapkészítéskor szakembereink felmérik, hol helyezkedik el a honlapod a konkurenciához képest, majd fejlesztési, optimalizálása javaslatokat teszünk. Csapatunk a legmodernebb szoftverekre támaszkodva kulcsszavak milliói közül állítja össze a számodra legrelevánsabb SEO stratégiát. Szegmentáljuk, súlyozzuk a kulcsszavak fontosságát erősségük szerint, majd kialakítjuk azt a teljesen személyre szabott kulcsszóstratégiát, amely elvezet a weboldalad maximális optimalizáltságához és az üzleti céljaid teljesüléséhez.

Azonban fontos megemlíteni, hogy a SEO eredménye nem rögtön mérhető. Sokszor hónapok, akár évek kellenek, amíg beérik a befektetett munka gyümölcse. Ellenben a tartós eredmény ilyenkor már garantált, amelynek köszönhetően vállalkozásod folyamatosan növekvő tendenciára számíthat. Ha a profitmaximalizálás a célod elengedhetetlen, hogy te is igénybe vedd ezt a szolgáltatást.

Nálunk minden honlap keresőoptimalizáltan készül, ezáltal tudjuk biztosítani ügyfeleink elégedettségét. Tekints meg néhány referenciánkat, a teljesség igénye nélkül: ATRA KftPhoenix-Mecano KftDewertOkin KftKazetta Digitalizálás.

Referencia munkáinkat itt tudod megtekinteni: weboldal készítés

Összefoglalva az alábbi SEO szolgáltatásokkal bizalommal fordulhatsz hozzánk:

 • Kulcsszókutatás
 • Versenytárselemzés
 • Szövegírás (SEO és marketing szöveg egyaránt)
 • Linképítés
 • Linkelemzés
 • Google algoritmus változások
 • PR cikkek írása
 • Kulcsszavak monitorozása
 • Visszaeső forgalom elemzése
 • Technikai SEO problémák azonosítása
 • Auditok, elemzések
 • Egyedi SEO problémák

 

Ha SEO tanácsadásra van szükséged, vagy kérdésed van a leírtakkal kapcsolatban, akkor keress fel minket, kollegáink készséggel állnak rendelkezésedre.