fbpx

A keresőoptimalizálás fontossága

Kezdjük a legelején: Mi is az a keresőoptimalizálás?

A SEO vagy magyarul a keresőoptimalizálás az egyik legfontosabb online marketing eszköz. Ez biztosítja, hogy weboldalad a Google kereső első oldalán jelenjen meg. (mert ugye te sem gyakran mész a kereső 2. oldalára?) 

A SEO hiányában vannak olyan opciók mint a fizetett hirdetések. (Facebook, GoogleAds, Instagram…stb.) azonban ezekért a hirdetésekért súlyos összegeket kell kifizetni, ami jelentősen levon a vállalkozásod által termelt profitból.

Bármennyire is szép és profi megjelenésű a honlapod, ha a szolgáltatásaidra rákeresve az emberek nem találják meg az oldaladat.

Most már érted miért elengedhetetlen egy jól keresőoptimalizált honlap? 

Hogyan lesz egy honlap keresőoptimalizált?

Ez  számos dologtól függ, de ami talán mindenképpen említésre méltó, az a megfelelő domain név, illetve az optimalizált weboldal szerkezet.

Továbbá nagyon fontos, hogy el kell dönteni, hogy melyek lesznek azok a kulcsszavak, amelyekre optimalizálni szeretnénk a weboldalunkat. Ezeket már a tervezés során ki kell választani, mivel a weboldalon található szövegeket is így kell megírni, hogy azok megfelelő számban tartalmazzák a kulcsszavakat.

Az elterjedtebb keresőmotorokba (Google, Bing, Yahoo), illetve azok webmester szolgáltatásába való regisztráció is rendkívül fontos, hiszen ez is segíti a látogatókat abban, hogy könnyebben találjanak rá az oldalunkra.

Rengeteg további apró trükk van, amelyekkel optimalizálni lehet a weboldalt. Megrendelés esetén pontos tájékoztatást nyújtunk, hogy mi mit végzünk el a weboldal áráért cserébe.

Nálunk minden honlap keresőoptimalizáltan készül, ezáltal tudjuk biztosítani ügyfeleink elégedettségét. Tekints meg néhány referenciánkat, a teljesség igénye nélkül: ATRA Kft, Phoenix-Mecano Kft, DewertOkin Kft, Kazetta Digitalizálás.

Tehát ha nem csak egy modern megjelenésű weboldalt szeretnél, hanem egy olyat amely által új ügyfeleket szerezhetsz akkor keress minket bátran!

Referencia munkáinkat itt tudod megtekinteni: weboldal készítés

keresooptimalizalas