fbpx

animáció készítés

2D és 3D animáció készítés költséghatékony áron!

Mutasd be!

Bemutatnád egy új terméked vagy szolgáltatásod, de nem tudod hogyan kezdj hozzá?
Egy vállalkozás számára mindig pozitív, ha új termékkel/szolgáltatással rukkolhat elő a nagyközönség számára, hiszen ez a fejlődés jele. Egy ilyen szituáció azonban kihívás is egyben, de rengeteg lehetőséget rejt magában. A cél az, hogy az újdonságot valamilyen formában bemutassuk, ezáltal ösztönözve az ügyfeleket a vásárlásra.

Ha a kreatív formáját választanád a figyelemfelkeltésnek, az animáció készítés egy remek választás erre. Hozd az igényt, egyeztessünk, a többit bízd cégünk szakembereire! Manapság az animáció a legegyszerűbb, ugyanakkor a leglátványosabb formája annak, hogy egy vállalkozás bemutassa innovációját. Ebben az esetben szabadjára engedheted a fantáziád, hiszen az animáción keresztül bármilyen elképzelés könnyedén megvalósítható. Online felületeken reklámozva, akár már kis büdzsével is nagy eredményeket érhetsz el!

3d melyseg

2D animáció

A 10 millió Fa, országos közösség, melyet Bojár Iván András alapított 2019 nyarán. Folyamatosan növekvő számú helyen, kisvárosban, falun, megyeszékhelyeken, fővárosi kerületekben működnek helyi közösségeink, melyek előkészítik, megszervezik és lebonyolítják a fák ültetését, erdők telepítését.

Egy navigációs alkalmazást bemutató 2D-s animáció.

WordPress weblapkészító sablon promó filmje.

Partnercégünk, a Tukan Hungary Kft. szolgáltatásait bemutató kisfilm.

A New Work Serviced Offices nevű cég előnyeit bemutató animációs kisfilm.

Első a biztonság! Megrendelőnk kívánsága az volt, hogy humoros és megkapó módon mutassuk be a biztonsági szabályokat az üzemük területén.

Megrendelőnk célja, hogy a hazájában minden lakos eredeti gyógyszerekhez és minőségi ellátáshoz juthasson.

Toborzáshoz is ideális lehet egy 2D-s animációs kisfilm. A céged előnyeit könnyedén be tudod mutatni a segítségével, akár 1 percben is.

3D animáció

3D termékanimáció az új Hilti csiszolókorongokról

3D termékanimáció az új Hilti vágókorongokról

Új terméket bemutató 3D-s animáció.

referenciák

3D látványterv

… készítése terv,- és műszaki rajzokból. Nincs másra szükségünk csak méretarányos 2D rajzfájlokra (DWG/DXF)  és életrekeltem a vonalakat, hogy te vagy a kliensed térben tudjon gondolkozni. Ennek köszönhetően egyszerűbben meg tudjátok hozni a befejezéshez szükséges döntéseket.

Azon kívül högy három dimenzióban láthatod a házad, csarnokod, iparteleped, azontúl tetszés és ízlés szerint berendezhetjük, életet vihetünk a képedre vagy animált videódra. Így könnyebben prezentálhatod vagy használhatod fel marketing célokra az általunk készített anyagot.

Nem csak képeket fogsz kapni, hanem egy 60 mp-es 3D animációt is, igény szerint aláfestő zenével, amely körbejárja az épületet vagy annak a belsejét. 

referenciák
3D térbe helyezzük az ötleteidet

munkafolyamatUNK

hogyan dolgozunk?

ötlet

Van egy remek gondolatod, de nem tudod, hogyan valósítsd meg?

tervezés

Üljünk össze és beszéljük át a koncepciód! Szeretnénk megvalósítani a céljaidat.

megvalósítás

Amikor már ismerünk minden részletet, akkor elkezdjük a kivitelezést, aminek minden fázisába bevonunk Téged is.

véleményezés

Az elkészült demó verziót készre csiszoljuk a meglátásaid szerint. A munkánk csak akkor ér véget, ha Te 100%-ig elégedett vagy a projekttel.

átadás

A kész anyagot segítünk feltölteni az online felületeidre, hogy a legtöbbet hozhasd ki belőle és hogy elérd a célközönséged.

Keress fel minket és beszéljünk a részletekről!

Az animációk rövid idő alatt elkészülnek, köszönhetően szakembereink tapasztalatának, így nem kell sokat várnod, hogy bemutathasd céged újdonságát a nagyközönség számára.

Válaszd a termékbemutatás korszerű és kreatív formáját, dönts az animáció készítés mellett!

kapcsolat