animáció készítés

Látványos 2D és 3D animáció készítése költséghatékonyan.

Mutasd be!

Bemutatnád egy új terméked vagy szolgáltatásod, de nem tudod hogyan kezdj hozzá?
Erre tökeletes megoldás az animáció készítés. Egy vállalkozás számára mindig pozitív, ha új termékkel/szolgáltatással rukkolhat elő a nagyközönség számára, hiszen ez a fejlődés jele. Egy ilyen szituáció azonban kihívás is egyben, de rengeteg lehetőséget rejt magában. A cél az, hogy az újdonságot valamilyen formában bemutassuk, ezáltal ösztönözve az ügyfeleket a vásárlásra.

Ha a kreatív formáját választanád a figyelemfelkeltésnek, az animáció készítés egy remek választás erre. Hozd az igényt, egyeztessünk, a többit bízd cégünk szakembereire! Manapság az animáció a legegyszerűbb, ugyanakkor a leglátványosabb formája annak, hogy egy vállalkozás bemutassa innovációját. Ebben az esetben szabadjára engedheted a fantáziád, hiszen az animáción keresztül bármilyen elképzelés könnyedén megvalósítható. Online felületeken reklámozva, akár már kis büdzsével is nagy eredményeket érhetsz el!

animacio keszites

2D animáció

🌲Újra elérkezett a karácsonyi vásárlási szezon, online rendelések ezrei kerülnek leadásra a napokban, …. de mit lehet az ellen tenni, hogy a felhőtlen örömöt ne ronthassa el egy KiberKrampusz? 2D animációs kisfilmünkből ez is kiderül. 😉

A szeretet ünnepének közeledtével sokan szívesen adakoznak a rászorulóknak. Ezt azonban a KiberKrampuszok is tudják… De ők elsősorban magukat szeretnék megajándékozni… az adakozók kárára. Ha  ezt te is szeretnéd elkerülni, akkor olvass a megelőzéséről.

A 10 millió Fa, országos közösség, melyet Bojár Iván András alapított 2019 nyarán. Folyamatosan növekvő számú helyen, kisvárosban, falun, megyeszékhelyeken, fővárosi kerületekben működnek helyi közösségeink, melyek előkészítik, megszervezik és lebonyolítják a fák ültetését, erdők telepítését.

Egy navigációs alkalmazást bemutató 2D-s animáció.

WordPress weblapkészító sablon promó filmje.

Partnercégünk, a Tukan Hungary Kft. szolgáltatásait bemutató kisfilm.

A New Work Serviced Offices nevű cég előnyeit bemutató animációs kisfilm.

Első a biztonság! Megrendelőnk kívánsága az volt, hogy humoros és megkapó módon mutassuk be a biztonsági szabályokat az üzemük területén.

Megrendelőnk célja, hogy a hazájában minden lakos eredeti gyógyszerekhez és minőségi ellátáshoz juthasson.

Toborzáshoz is ideális lehet egy 2D-s animációs kisfilm. A céged előnyeit könnyedén be tudod mutatni a segítségével, akár 1 percben is.

3D animáció

3D animációt készítettünk a Hilti megbízásából az új lyukfúró termékpalettájáról. Feladatunk a modellek tervezésétől kezdve a textúrázáson át, a végső renderelt animált videó átadása volt.

3D termékanimáció az új Hilti vágókorongokról

Új terméket bemutató 3D-s animáció.

3D termékanimáció az új Hilti csiszolókorongokról

3D animációs referenciák képekben

Árak

2d animacio

2D animáció

2.000 Ft / mp-től + áfa*
 • alap story
 • sablon design
 • aláfestő zene
 • 2 db javítás az árban
3d animacio

3D animáció

10.000 Ft / mp-től + áfa*
 • alap story
 • egyedi design
 • aláfestő zene
 • 3 db javítás az árban
zold hatter film

Zöld háttér

70.000 Ft / perc-től + áfa*
 • stúdiós 4K felvétel
 • mozikamera, operatőr
 • világítás, hangtechnika
 • film szerkesztése aláfestő zenével

* Áraink tájékoztató jellegűek. Pontos árajánlatot, emailben, a projekt megismerése után tudunk küldeni.

3D látványterv

… készítése terv,- és műszaki rajzokból. Nincs másra szükségünk csak méretarányos 2D rajzfájlokra (DWG/DXF)  és életrekeltem a vonalakat, hogy te vagy a kliensed térben tudjon gondolkozni. Ennek köszönhetően egyszerűbben meg tudjátok hozni a befejezéshez szükséges döntéseket.

Azon kívül högy három dimenzióban láthatod a házad, csarnokod, iparteleped, azontúl tetszés és ízlés szerint berendezhetjük, életet vihetünk a képedre vagy animált videódra. Így könnyebben prezentálhatod vagy használhatod fel marketing célokra az általunk készített anyagot.

Nem csak képeket fogsz kapni, hanem egy 60 mp-es 3D animációt is, igény szerint aláfestő zenével, amely körbejárja az épületet vagy annak a belsejét. 

3D látványterv referenciák

3D térbe helyezzük az ötleteidet

munkafolyamatunk

hogyan dolgozunk?
ötlet

Van egy remek gondolatod, de nem tudod, hogyan valósítsd meg?

tervezés

Üljünk össze és beszéljük át a koncepciód! Szeretnénk megvalósítani a céljaidat.

megvalósítás

Amikor már ismerünk minden részletet, akkor elkezdjük a kivitelezést, aminek minden fázisába bevonunk Téged is.

véleményezés

Az elkészült demó verziót készre csiszoljuk a meglátásaid szerint. A munkánk csak akkor ér véget, ha Te 100%-ig elégedett vagy a projekttel.

átadás

A kész anyagot segítünk feltölteni az online felületeidre, hogy a legtöbbet hozhasd ki belőle és hogy elérd a célközönséged.

Keress fel minket és beszéljünk a részletekről!

Az animációk rövid idő alatt elkészülnek, köszönhetően szakembereink tapasztalatának, így nem kell sokat várnod, hogy bemutathasd céged újdonságát a nagyközönség számára.

Válaszd a termékbemutatás korszerű és kreatív formáját, dönts az animáció készítés mellett!

kapcsolat