Animáció készítés

Látványos 2D és 3D animáció készítése költséghatékonyan.

Mutasd be animációval!

Bemutatnád egy új terméked vagy szolgáltatásod, de nem tudod hogyan kezdj hozzá?
Erre tökeletes megoldás lehet az animáció készítés. Egy vállalkozás számára mindig pozitív, ha új termékkel vagy szolgáltatással rukkolhat elő a nagyközönség számára, hiszen ez a fejlődés jele. Egy ilyen szituáció hatalmas kihívás lehet, de rengeteg lehetőséget is rejt magában. A megfelelő, jó minőségű, informatív, a célcsoportod számára jól célzott animáció a fellendülés egyik alap eleme lehet. A cél az, hogy az újdonságot valamilyen egyei, különleges formában bemutassuk, ezáltal ösztönözve az ügyfeleket a vásárlásra.

Ha a kreatív formáját választanád a figyelemfelkeltésnek, az animáció készítés egy remek választás erre. Hozd az igényt, egyeztessünk, a többit bízd cégünk szakembereire! Manapság az animáció a legegyszerűbb, ugyanakkor a leglátványosabb formája annak, hogy egy vállalkozás bemutassa innovációját. Ebben az esetben szabadjára engedheted a fantáziád, hiszen az animáción keresztül bármilyen elképzelés könnyedén megvalósítható. Online felületeken reklámozva, akár már kis büdzsével is nagy eredményeket érhetsz el!

3D animáció készítés

Tekintsd meg 3D termék animáció tesztünket. A videót gyakorlás céljából hoztuk létre, nem szponzorált tartalom.

3D termékanimáció az új Hilti vágókorongokról

Új terméket bemutató 3D-s animáció.

3D termékanimáció az új Hilti csiszolókorongokról

3D animációs referenciák képekben

2D animáció készítés

🌲Újra elérkezett a karácsonyi vásárlási szezon, online rendelések ezrei kerülnek leadásra a napokban. De mit lehet az ellen tenni, hogy a felhőtlen örömöt ne ronthassa el egy KiberKrampusz? 2D animációs kisfilmünkből ez is kiderül. 😉

A 10 millió Fa, országos közösség, melyet Bojár Iván András alapított 2019 nyarán. Folyamatosan növekvő számú helyen, kisvárosban, falun, megyeszékhelyeken, fővárosi kerületekben működnek helyi közösségeink, melyek előkészítik, megszervezik és lebonyolítják a fák ültetését, erdők telepítését.

WordPress weblapkészító sablon promó filmje.

A New Work Serviced Offices nevű cég előnyeit bemutató animációs videó.

Megrendelőnk célja, hogy a hazájában minden lakos eredeti gyógyszerekhez és minőségi ellátáshoz juthasson.

A szeretet ünnepének közeledtével sokan szívesen adakoznak a rászorulóknak. Ezt azonban a KiberKrampuszok is tudják. De ők elsősorban magukat szeretnék megajándékozni az adakozók kárára. Ha  ezt te is szeretnéd elkerülni, akkor olvass a megelőzéséről.

Egy navigációs alkalmazást bemutató 2D-s animáció.

Partnercégünk, a Tukan Hungary Kft. szolgáltatásait bemutató kisfilm.

Első a biztonság! Megrendelőnk kívánsága az volt, hogy humoros és megkapó módon mutassuk be a biztonsági szabályokat az üzemük területén.

Árak

2d animacio

2D animáció

2.000 Ft / mp-től + áfa*
 • alap story
 • sablon design
 • aláfestő zene
 • 2 db javítás az árban
3d animacio

3D animáció

10.000 Ft / mp-től + áfa*
 • alap story
 • egyedi design
 • aláfestő zene
 • 3 db javítás az árban
zold hatter film

Zöld háttér

70.000 Ft / perc-től + áfa*
 • stúdiós 4K felvétel
 • mozikamera, operatőr
 • világítás, hangtechnika
 • film szerkesztése aláfestő zenével

* Áraink tájékoztató jellegűek. Pontos árajánlatot, emailben, a projekt megismerése után tudunk küldeni.

3D látványterv

készítése terv,- és műszaki rajzokból. Nincs másra szükségünk csak méretarányos 2D rajzfájlokra (DWG/DXF)  és életrekeltem a vonalakat, hogy te vagy a kliensed térben tudjon gondolkozni. Ennek köszönhetően egyszerűbben meg tudjátok hozni a befejezéshez szükséges döntéseket.

3D látványterv

Azon kívül, hogy három dimenzióban láthatod a házad, csarnokod, iparteleped, azontúl tetszés és ízlés szerint berendezhetjük, életet vihetünk a látványtervedre vagy animált videódra. Így könnyebben prezentálhatod vagy használhatod fel marketing célokra az általunk készített anyagot.

Ha megrendeled szolgáltatásunkat, akkor nem csak képeket fogsz kapni, hanem egy 60 mp-es 3D animációt is. Igény szerint aláfestő zenével, amely körbejárja az épületet vagy annak a belsejét. 

3D tervezés

3D látványterv referenciák

3D térbe helyezzük az ötleteidet