Online közvetítés

Élő adás, online közvetítés, webinár, streaming 4 kamerával, Facebook, Youtube és Zoom platformokra.

Használd ki az online közvetítés előnyeit!

A koronavírus rengeteg ágazatot negatívan érint. Számos területen alkalmazkodni kell a kialakult, megváltozott helyzethez. Ide tartozik például egy rendezvény, workshop vagy nyílt nap hatékony lebonyolítása. Sokak szerint ez nem lehetséges, szerintünk viszont igen is működőképes lehet. Ennek apropóján hoztuk létre új szolgáltatásunkat, az online közvetítést. Ennek köszönhetően te is megtarthatod a pandémia idején amúgy elmaradó rendezvényedet, sőt sikeresebb is lehet, ugyanis az online platform kitűnő lehetőségeket rejt magában, hogy még szélesebb célközönséget érj el. 

Számtalan lehetőség rejlik ebben a szolgáltatásban. Az online közvetítésen keresztül még ütősebb, kreatívabb megjelenést kölcsönözhetsz az adott rendezvényednek, sőt tartalom terén is lehetőség van a leglényegesebb témák tipizálására, hangsúlyozására. 

Az élő közvetítés során sor kerülhet előre elkészített videó, több kamerás élő beszélgetésre, zoom meeting, webinár, vagy akár egy konferencia közvetlen, élő lebonyolítására is.

A közvetítést szinte minden online platformon tudjuk biztosítani számodra. A legkedveltebbek a YouTube-on és a Facebook-on közvetített élő tartalmak. Az online tartalmak magas minőségű rögzítése szintén egy lehetőség arra, hogy a későbbiekben is elérd és bővítsd a célközönségedet.

kozvetito-kamera

2 in 1

A rendezvény felvételét a rendelkezésedre bocsájtjuk, ami egy plusz referencia számodra, ugyanis ezt a felvételt számtalan módon felhasználhatod, igény esetén ebben mi is a segítségedre leszünk. A rögzített anyag átalakítható, megvágható, így akár hosszabb-rövidebb kisfilm is készülhet belőle, amit a későbbiekben a social media bármely platformján megoszthatsz, ezáltal népszerűsítheted rendezvényedet, termékedet/szolgáltatásodat.

A megváltozott világunkban egyre inkább felértékelődnek az online tartalmak, mára ezek váltak a legnagyobb reklámeszközzé. A pandémiás időszakban pedig a nem túlzás azt mondani, hogy az online platformok fennmaradás alapvető eszközévé váltak. A megjelenés kiemelkedő fontosságú, ezért vagyunk mi, hogy sikerre vigyük a projektedet. Ehhez a legtöbb eszköz és know-how nálunk elérhető. Nem csak az online közvetítéssel, de számtalan egyéb szolgáltatással is tudjuk segíteni a vállalkozásod, rendezvényed, terméked/szolgáltatásod sikerességét. A honlapunk szolgáltatások menüpontjában erről bővebben olvashatsz.

Érd el online a célközönséged!

Ahogy arról már bővebben beszéltünk az online elérés manapság kiemelkedő fontosságú. Mi ehhez a legszélesebb körben tudunk neked segítséget nyújtani. Online streaming szolgáltatásunkba a helyszínre való kitelepülés is beletartozik. Igény szerint használunk stúdió fényeket, beállítjuk kameráinkat. Ehhez csak egy stabil internetkapcsolatra és áramforrásra van szükségünk. 

Az előzetes egyeztetés lehetőséget ad az igények felmérésére, és az eszközök minden szintű biztosítására. Az esetlegesen felmerülő technikai vagy szervezési gondok elkerülése végett, már a közvetítés előtti napon berendezzük a helyszínt, és az elejétől a végéig elpróbáljuk az adást. Az előkészületekbe beletartozik a pontos menetrend, valamint a szövegek, bejátszások tisztázása, amit a próba alatt le is tesztelünk. 

 

Minden egyes közvetítés más, minden helyszín különböző, így szolgáltatásunk teljes mértékben személyre szabott. A legtöbb elképzelésben mi partnerek vagyunk. Te hozod az ötletet, mi megvalósítjuk!

Érj el hirdetéssel még magasabb konverziót!

Az online közvetítések további előnye, hogy költséghatékony módon, kényelmesen akár az otthonod melegéből is rá tudsz kapcsolódni az online platformra, ami kitűnő hirdetési felület is egyben. A streaming alatt bármennyi és bármilyen videót le tudunk játszani, valamint a beszélgetés alatt látható prezentáció beillesztésére is van lehetőség. A rögzítés lehetőséget ad, hogy akár kisfilm, kisebb-nagyobb összefoglaló is készüljön az adott eseményről, rendezvényről, konferenciáról így ezeket a felvételeket a későbbiekben is tudod hasznosítani. Az online világban számtalan potenciál rejlik. Élj vele!

Amennyiben felkeltette szolgáltatásunk az érdeklődésedet, vagy szükséged van online hirdetésekre vagy egy nagyobb kampány kidolgozására  akkor keress minket bizalommal az alábbi elérhetőségeinken valamelyikén!

Beszélgetés, workshop vagy webinár közvetítése során 4 különböző kameraképpel tudunk dolgozni, amelyeket kedvünkre tudunk váltani, ezzel egy profi közvetítés élményt létrehozva mutatjuk és vezetjük le az adott tevékenységet. Eszközparkunk igen fejlett, országosan a mai technológiai fejlettség legmagasabb szintjét tudjuk nyújtani számodra.

online kozvetites

Minőség, megbízhatóság, magas szakmai hozzáértés, a legmodernebb technikai eszközök és stabilitás.

Ezekkel lehet jellemezni a Media Networks Kft-t, amely több mint negyed évszázada meghatározó, aktív szereplője a magyar broadcast média piacnak.

A cég amellett, hogy elsősorban a televíziós és telekommunikációs területen brillírozik a magas szintű rendszerintegrációs tevékenységével, rendkívüli színvonalon kínálja szolgáltatásait: vállalati video megoldásokban, a digitális signage, az online streaming, valamint az élő video produkcióval foglalkozó megrendelőinek.

A kreatív tervezéstől a kivitelezésen át a beüzemelésig, végigkíséri a projekteket. Szemléletük fókuszában az ember áll, így nagy hangsúlyt helyeznek az ügyfeleikkel való kommunikációra.

Több évtizedes tapasztalatuk, naprakész piaci ismeretük, a mérnöki „broadcast” szemléletmód, és kiterjedt beszállítói partnerhálózatuk garantálja munkájuk magas minőségét. Műszaki szakembereik nagy tapasztalattal bírnak a televíziós és telekommunikációs üzemeltetés területén, így átlátják és megértik ügyfeleik igényeit.

A Media Networks nagy hangsúlyt helyez a piackutatásra, az új technológiai vívmányok alkalmazására és nyitott a feltörekvő cégek formabontó megoldásainak megismerésére és alkalmazására.

A cég tulajdonosainak szemlélete a bizalomra épülő hosszú távú együttműködés mind a megrendelőkkel, mind pedig a beszállítókkal. Ennek köszönhetően a piacvezető gyártókkal több évtizedre visszanyúló kapcsolatrendszerrel bírnak.

A Media Networks a magas minőségű szolgáltatásainak köszönhetően hosszú évek óta beszállítója a magyar médiapiac legjelentősebb szereplőinek, valamint magyarországi képviselői az AWS Elementatnak, a Harmonic-nak, az Interra Systemsnek, a Telestreamnek és a TVU Networksnek.

Néhány kiemelt partner:
AMC Networks Central Europe, Antenna Hungária, ATV, Digi Sport, hírTV, Magyar Telekom, MTVA, Nemzeti Filmintézet, Origo Film Group, Rádió1, Retro Rádió, TV2, BonumTV, egyházi közösségek

Fő beszállítók:
BlackMagic Design, AJA Video Systems, vMix, AWS Elemental, Harmonic, Interra Systems, Provys, Spinetix, Telestream, TVU Networks, Wowza Media Solutions

Referenciák – Video stúdiók megvalósítása bármilyen költségvetési kerettel:
   – Retro Rádió
   – Madách Színház
   – ENSZ UNHCR stúdió
   – Szegedi Tudományegyetem

Referenciák – Élő közvetítés, streaming, monetizáció:
   – MTVA, HírTV, TV2, Antenna Hungária, Magyar Telekom: mobilnetes közvetítő és hírgyűjtő rendszerek
   – Line Up Media Communications: sportesemények élő közvetítése
   – Rádió1: Roadshowk és külső helyszíni események közvetítése
   – MTVA: London 2012, Rio 2016, Formula 1 Magyar Nagydíj
   – DigiTV –Kék Szalag közvetítések

Referenciák – Filmgyártás, archiválás:
   – Origo Film Group
   – MTVA/NAVA
   – Nemzeti Filmintézet
   – HM Zrínyi

Referenciák – Broadcast/telekom infrastruktúra eszközök:
   – MTVA, TV2 playout
   – Antenna Hungária: DVB-T, DVB-T2 jeltovábbítási infrastruktúra berendezései
   – AMc, Digi, MTVA, Magyar Telekom, Antenna Hungária: fájl alapú transzkóding és minőségellenőrzés

Bővebb információt a weboldalukon találhattok.