Weboldal készítés

Weboldal készítés és keresőoptimalizálás elérhető áron. Épülj be a google keresőjébe, azért, hogy a leendő ügyfeleid megtalálhassanak.

Keresőoptimalizált weboldal készítés elérhető áron

Szükséged van egy új termékre vagy szolgáltatásra. Hol nézel utána? (most remélem egy keresőre gondoltál)

Hanyadik találatot szoktad még megnézni? Eljutottál már valaha mondjuk a Google kereső 6. oldalára egy weblap után kajtatva?

Azzal ugye tisztában vagy, hogy aki nem ismeri a cégedet, az csak a tevékenységed után kutatva találhatja meg a honlapodat?

Mi nem csak egy “csili-vili-mozgós” weblapot készítünk neked, hanem egy olyat, amit meg is lehet a tevékenysége alapján a neten találni.

SEO, mint Search Engine Optimization! Keresőoptimalizálás!

Ajánlunk egy nagyon hasznos honlapot arra, hogyha le akarod ellenőrizni, hogy éppen hanyadik helyen is állsz a keresőben az adott kifejezésre. Az a neve, hogy Serprobot. Ingyenes, egyszerű kitölteni és őszintén reméljük, hogy nagyon kedvező helyen állsz a találatok között, mert az azt jelenti, hogy nem kell aggódnod az internetes forgalmad miatt.

Nem titok, hogy anno, amikor belekezdtünk az online marketing szolgáltatásainkba, akkor mi is leellenőriztük ezeket a találatokat. Sajnálattal láttuk, hogy még a “Kenyai Konzulátus” weblapja is előrébb volt a “reklámfilm készítés” keresőszóra, mint a sajátunk. Enyhén szólva kiborultunk az eredményektől, ez sarkallt minket arra, hogy megtaláljuk a probléma forrását, ami a saját weblapunk fejlődéséhez vezetett.

A nem SEO-zott weblap láthatatlan a keresőmotorok számára, több oknál fogva sem tudja a toppos találatok között megjeleníteni, egyszerűen nem tartja relevánsnak a többi keresőoptimalizált oldalhoz képest.

Ha nem csak presztízsből van szükséged saját honlapra, akkor kulcsfontosságú, hogy azokat a szavakat, kifejezéseket beleírd a szövegedbe, amire szeretnéd, hogy megtaláljanak az ügyfeleid. Mi ezt tartjuk az egyik legfontosabb szempontnak weblapkészítés szempontjából. Enélkül nem ér túl sokat az oldaladba fektetett energia.

Referenciáink

A weblapod elkészítése közben figyelünk arra, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki a terveidből. Szakembereink a honlapod készítése közben a keresőoptimalizálást is elvégzik, ha szeretnéd (SEO). Az előzetes megbeszélések után, a tervezés alatt is folyamatosan kapcsolatot tartunk veled, és lehetőséget adunk a módosításokra. Törekszünk arra, hogy a konkrét igények maximális kiszolgálása mellett felhívjuk a figyelmet azokra az eszközökre, amelyekkel hozzá tudunk járulni a költségoptimalizáló törekvéseidhez. Irodánk Kecskemét belvárosában található

NJE GAMF
Műszaki és Informatikai Kar
A jelentős oktatási múlttal és ismertséggel rendelkező GAMF Műszaki és Informatikai Kar felkeresett minket azzal kéréssel hogy korszerűsítsük a jelenlegi weboldalukat. Honlapjukon rengeteg tartalom szerepelt, így ennél a projektünknél az elsődleges szempontunk az átlátható, és könnyen kezelhető felület kialakítása volt. Mivel műszaki és informatikai oktatással foglalkozó intézményről van szó, ezért igyekeztünk a maximumot kihozni magunkból és egy modern, fiatalos és dinamikus weboldalt készíteni számukra. Mi azt gondoljuk az eredmény magáért beszél:
Phoenix Mecano Kecskemét Kft.
 
Megtiszteltetés volt számunkra, hogy egy olyan jelentőséggel bíró cég mint a Phoenix Mecano Kft. akik már 1993. óta jelen vannak Kecskeméten, minket bízott meg honlapjuk reformálásával és modernizálásával.
 
Ennél a projektnél külösen fontos volt, hogy a különböző tematikájú  aloldalakat a lehető legátláthatóbban rendszerezzük. Emellett pedig a legmodernebb effekteket és technikákat alkalmaztuk a letisztultság jegyében a kimagasló felhasználói élmény biztosítása végett. 
Kodály Zoltán Ének-zenei Iskola
🤩 Igazán büszkék vagyunk arra, hogy egy olyan nagy múltú intézménynek készíthettük el a weboldalát, mint a kecskeméti Kodály Zoltán Ének-zenei Általános Iskola, Gimnázium, Szakgimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola. Korábbi oldaluk modernizálása számos feladatot rejtett magában.
 
💻📲 A végeredmény azonban egy könnyen átlátható, modern megjelenésű, és felhasználóbarát felület lett, amelyen bárki könnyedén el tud igazodni, legyen szó tanárról, diákról vagy szülőről.
ATRA Kft.

Amikor belekezdtünk az ATRA Kft. honlapjának modernizálásába, nagyon fontos szempont volt számunkra, hogy keresőoptimalizált honlapot készítsünk. Cégük az elmúlt években folyamatosan növekedett és fejlődött, azonban az online jelenlétük minimális volt.

Így elkészítettük a SEO szempontoknak megfelelő weboldalukat, illetve a közösségi média csatornáikat. Az online marketingnek köszönhetően még szélesebb körben vált ismertté az ATRA Kft. ezáltal újabb és újabb ügyfelek találnak rájuk.

DewertOkin Kft.
A DewertOkin egy globális, piacvezető cég a kórházi ágyemelők szegmensében. Weblapjuk elkészítésénél az egyik fő szempont az anyacég arculatával való egyezés és a letisztultság volt.
 
Az online termékkatalógus aloldal széles kínálatát hat fő csoportra osztottuk fel, hogy minél átláthatóbb legyen.
How to solve?

Egy igen nagyszabású projekt, ami az interneten feltett leggyakoribb kérdésekre igyekszik választ adni. A weboldal még fejlesztés alatt áll, 2021. április elejére fogunk elkészülni vele. 

További referenciáink

Mondok a keresőoptimalizásra még egy titkot: erre a sok-sok szövegre is pont azért volt szükség, hogy megtalálj minket a weblapkészítés keresőszóra. Persze az optimalizálás az egy sokrétű, komplex folyamat, amit több szálon kell szimultán futtatni sok időn keresztül ahhoz, hogy révbe érjél. Szükséges a tartalomgyártás, azok feltöltése a különböző internetes felületekre, linket kell építened, és a konkurenciát elemezned kell. Mindez a tudás megtanulható, de ha inkább maradnál a szakmádnál, akkor lépj velünk kapcsolatba és beszéljünk személyesen a részletekről.

Hogyan zajlik nálunk a weboldal megtervezésének folyamata?

 1. Meghallgatjuk az elképzeléseidet. Kérdéseket teszünk fel. Hasznos tanácsokat adunk Neked.
 2. Közösen meghatározzuk a honlapkészítés célját.
 3. Megtervezzük azokat a folyamatokat (pl. árajánlatkérés, kérdőív kitöltése, hírlevélre feliratkozás), amelyeknek működni kell a honlapon a cél eléréséért. 
 4. Meghatározzuk a legfontosabb kulcsszavakat.
 5. Ezután meghatározzuk azokat a menüpontokat és alkalmazásokat, amelyek biztosítani fogják a folyamatok eredményes működését.
 6. A célcsoport és a tevékenység ismeretében meghatározzuk a designnal kapcsolatos alapelvárásokat.

Javaslatot teszünk a célok elérését leginkább segítő domainnévre is.

 • (Hosszú távon egy fontos kulcsszót tartalmazó domainnév még akkor is előnyös lehet, ha Önnek már van bejegyzett céges domainneve.)

A tervezés végén készül el a szerződés a honlap elkészítésére.

 • Az Ön cégére szabott, céljai elérését biztosító működőképes megoldást kap.

Árak

landing oldal

landing oldal

90.000 Ft / + áfa*
 • 1 nyelv
 • statisztika hozzáadás
 • 1 db reszponzív weboldal
 • optimalizálás 1 db kulcsszóra
uzleti weboldal

üzleti weboldal

290.000 Ft / + áfa*
 • 2 nyelv
 • statisztika hozzáadás
 • 5 db reszponzív aloldal
 • optimalizálás 5 db kulcsszóra
webshop

webshop

írj nekünk -
 • termékek feltöltése
 • aloldalak elkészítése
 • statisztika hozzáadás
 • termékek optimalizálása

* Áraink tájékoztató jellegűek. Pontos árajánlatot, emailben, a projekt megismerése után tudunk küldeni.

kapcsolat