time-lapse kamera

Time-lapse kamera bérbeadása és üzemeltetése akár hónapokon keresztül. Ideális építkezések dokumentálására és online monitorozásra.

Time-lapse kamera rögzítés akár hónapokon keresztül

A hosszú folyamatok látványos dokumentálására a legjobb választás egy nagylátószögű time-lapse kamera. A helyszínen mi megkeressük a legjobb pozíciót a kamerának és felszereljük egy olyan helyre, ahol zavartalanul tud működni a projekted ideje alatt. Az internetes kapcsolatnak köszönhetően, bárhol, bármikor láthatod valós időben a folyamatokat, akár mobiltelefonodról is.

Referenciák

Hogyan működik, mi kell hozzá?

Hogy a lehető legjobb végeredmény szülessen, 2 dologra van szükség. Először, a kamerának szükséges mobil adatforgalom, hogy online, élőben is tudjuk nézni a képét. Továbbá egy olyan pozíció, ahova felszerelhető a kamera és biztonságosan működtethető. A time-lapse kameránk napelemről is képes működni, azonban hálózati áramról hosszabb ideig is.

Szakértő kollégáink a kamera telepítése után hozzáférést adnak az online admin felülethez, hogy a lehető legegyszerűbb rálátása legyen a kamerán keresztül az adott tevékenységre. Az egyszerű Plug & Play rendszerünknek köszönhetően ez a folyamat nem igényel túl sok időt.

Lehetőség van arra is, hogy megszerkesszük az elkészült képeket és egy lendületes videót készítsünk belőle. A fotókat egyenként válogatjuk ki a videó folyamatos mozgása érdekében és te igényeid szerint megszerkesztjük 4K minőségben.

kapcsolat