time-lapse kamera

Professzionális time-lapse kamera bérbeadása és üzemeltetése hónapokon keresztül. Ideális építkezések dokumentálására.

Time-lapse kamera bérlés

Ön a leginnovatívabb, professzionális kamerarendszert kapja. Nincs kompromisszum.

Legmagasabb színvonal

Kameráink valóban time-lapse rendszerrel dolgoznak. Mi nem a videót gyorsítjuk fel, mi fotókat rögzítünk.

Önellátó

Kameráink napelemes rendszerrel töltik magukat, valamint mobil internettel kommunikálnak, így áramellátás sem szükséges.

100% Távvezérlés

Miután felszereltük a kamerát, csak akkor kell kimennünk a helyszínre, ha befejeződött a projekt.

6K minőség a legapróbb részletekért

A kamera bérlése során általában megismételhetetlen az adott tevékenység, ezért célszerű a legjobb minőséget választani.

2X-es betekintési szög*

*a normál time-lapse kamerákhoz képest
time-lapse kamera bérlés

Napelem

Gyakran előfordul, hogy az áramellátás nem elérhető, ha a kamera messze van az építéstől, vagy az adott helyszínen még nincs infrastruktúra. A Solar Powerre támaszkodunk, hogy a leghidegebb hónapokban is teljes energiával táplálja rendszerünket tartalék akkumulátorral.

Projektjeink

Előző
Következő

Time-lapse kamera rögzítés hónapokon keresztül

A hosszú folyamatok látványos dokumentálására a legjobb választás egy nagy látószögű time-lapse kamera. A helyszínen mi megkeressük a legjobb pozíciót a kamerának és felszereljük egy olyan helyre, ahol zavartalanul tud működni a projekted ideje alatt. Az internetes kapcsolatnak köszönhetően, bárhol, bármikor láthatod a folyamatokat, akár mobiltelefonodról is.

Referenciák

Hogyan működik, mi kell hozzá?

Hogy a lehető legjobb végeredmény szülessen, csupán két dologra van szükség. Először is a kamerának szükséges mobil adatforgalomra, hogy online el tudjuk érni a képét. Továbbá, egy olyan pozíció ahova felszerelhető a kamera és biztonságosan működtethető.
A biztonság miatt sem kell aggódnod! Eszközünk ugyanis geo location rendszerrel rendelkezik, aminek köszönhetően egyből értesítést kapunk, ha elmozdítanák.  

A kamera telepítése után lehetőség van hozzáférésre az online felülethez, hogy a lehető legegyszerűbb rálátásod legyen a kamerán keresztül az adott tevékenységre. Az egyszerű Plug & Play rendszerünknek köszönhetően ez a folyamat nem igényel túl sok időt.

A bérlés ára magába foglalja a rögzített anyagok egyszeri szerkesztését. A fotókat egyenként válogatjuk ki a videó folyamatos mozgása érdekében, és a te igényeid szerint megszerkesztjük 4K minőségben.