Termékfotó

A professzionális termékfotózás nálunk kezdődik.

Nyűgözd le az ügyfeleidet professzionális termékfotókkal azért, hogy izgalmasan be tudd mutatni termékeid, szolgáltatásaid és a vállalkozásod arculatát. A termékfotózás azért nagyon fontos számodra, mivel az árufotók teszik az ügyfélre az első és legfontosabb benyomást. A termékfotózás árak megismeréséhez, kérj árajánlatot még ma!

Két sarkalatos pontja van a termékfotózásnak, az egyik a termékfotózás ára a ma másik a termékfotó minősége ahhoz, hogy ez szinergiában legyen profi fotóst kell keresned. És igen jó helyen jársz! A termékek fényképezése egyik kedvenc munkakörünk, más szóval a favorit tevékenységünk. A kérdés ami felmerülhetett benned, hogy miért van neked erre szükséged?

Egy webshopnak elengedhetetlen része a termékfotó. Emellett pedig jól jöhet ez a fajta fotózás bármilyen reklámanyaghoz, legyen szó céges bemutatkozásról vagy egy marketinges kampányról. Általában minden termékfotó körbevágással készül, így sokféleképp felhasználható a későbbiekben is, plakáthoz, bannerhez, arculathoz.

A termékfotózás lényege a minél magasabb színvonalú fénykép elkészítése más szóval minél jobb egy fotó, annál jobban lehet eladni a kínált terméket. Ezért tehát mindenkinek ajánljuk, akik valamilyen kézzel fogható tárggyal kereskednek és szeretnék szépen bemutatni terméküket, vállalkozásukat.

Általános árakat nehéz megadnunk, hiszen nem mindegy, hogy egy mezőgazdasági gépet kell “körbevágni”, vagy egy samponos flakont, épp ezért kérünk, hogy termékfotózás árakról érdeklődj e-mailben vagy telefonon.

etel_kompozicio
product photos
Fotóstúdiónk Kecskeméten található, irodánkkal megegyező helyen. Ügyfeleink részére azt szoktuk javasolni, hogy – amennyiben lehetséges, – juttassa el a terméke(ke)t részünkre, hogy a lehető legjobb termékfotó minőséget érjük el, a leginkább megfelelő stúdió beállításokkal – melyek helyben adottak.  Kisebb méretű termékek esetén megoldható a futárszolgálattal való kézbesítés is, így időt és energiát megspórolva megbízónk számára.
 

További termékfotó referenciáink

Kunsági Éden

Kunsági Éden étolaj legelőször termékfotózással keresett meg minket, méghozzá viszonteladói számára kérte a képeket. Hatalmas siker, hogy termékeik a nagyobb hazai üzletláncok bármelyikében elérhetőek. Nekünk pedig hatalmas elismerés, minket kértek fel termékfotó készítésére. 🙂

Karácsonyi termékfotózás

Félegyházi Tej részére két termékcsalád fotózása valósult meg, karácsonyi témában.
Az első képen a zsírszegény termékek sorakoztak fel, akik természetesen a második csoportképről sem hiányozhattak, – mint a karácsonyi asztal fő fellépői.
Szerettük ezt a karácsonyi hangulatú termékfotózást.

ELGON Magyarország

Az Elgon Magyarország az olaszországi Elgon kizárólagos hazai forgalmazója. Több száz termékük megtalálható a hazai piacon, így az online webshop képi bővítésével – termékfotók készítésével – bíztak meg bennünket. A különböző hajfestékek tincses befotózása nagyon aprólékos és precíz munkát igényelt, hiszen itt nagyon fontos, hogy ugyanazt az árnyalatot adja vissza digitálisan is a hajtincs.

Bács-Vet

A spanyol gyártmányú TAV VETERINARIA kizárólagos hazai értékesítője. Termékeik leginkább kisállatok részére – kutyáknak és macskáknak – ajánlott étrend-kiegészítők, vitaminok. Legfőbb tulajdonságuk, hogy természetes összetevőket tartalmaznak.

Félegyházi tej

A Félegyházi Tej a karácsonyi fotózás mellett termékfotó készítésével is megbízott minket. Ezek online felületekre, katalógusba készültek.
A legtöbb esetben körbevágással készülnek ezek a fotók, így széleskörűen felhasználhatóak a későbbiekben, – plakátra, szóróanyaghoz, viszonteladók részére, social media felületekre, weboldalra…

Céges image fotózás

Vállalunk céges fotózást, mellyel könnyedén bemutathatod vállalkozásod tevékenységét, termékeid körét. Online vagy offline megjelenéshez egyaránt nélkülözhetetlen.

Ha szeretnél egységes arculatot, akkor portréfotózásra is lehetőséget biztosítunk, legyen szó akár üzleti – vagy hétköznapi megjelenésről, stúdió – vagy élő háttérrel.

Termékfotózás árak

Általános árakat nehéz megadnunk, hiszen nem mindegy, hogy egy mezőgazdasági gépet kell “körbevágni”, vagy egy samponos flakont, épp ezért kérünk, hogy termékfotózás árakról érdeklődj e-mailben vagy telefonon.

fánk

basic

2.500 Ft / 1 db + áfa*
 • min. 5 db fotó
 • JPG formátum
 • fekete vagy fehér háttér
 • 3000 x 2000 px - 300 dpi
 • alap retus (fények, színek)
muffin

normal

3.500 Ft / db + áfa*
 • min. 10 db fotó
 • PNG formátum
 • választható háttér
 • 6000 x 4000 px - 300 dpi
 • alap retus (fények, színek, por)
 • transzparens háttér, termék körbevágása
torta

pro

írj nekünk -
 • min. 10 db fotó
 • JPG és PNG formátum
 • választható háttér
 • 8000 x 5000 px - 300 dpi
 • professzionális retus (egyedi kérések)
 • transzparens háttér, termék körbevágása
 • digitális árnyék (igény esetén)

* Áraink tájékoztató jellegűek. Pontos árajánlatot e-mailben, a projekt megismerése után tudunk küldeni.