SEO tanácsadás

Hatékony SEO tanácsadás és audit

Az egyik legmeghatározóbb és leghatékonyabb szolgáltatási területünk egyértelműen a SEO, azaz a keresőoptimalizálás. Sokak számára ez egy megfoghatatlan fogalom lehet, de lássuk miről is van szó, miben és hogyan tudunk mi segítőkezet nyújtani a SEO-zás területén.

Profi keresőoptimalizálás nélkül a vállalkozások ma már pillanatok alatt lemaradhatnak a versenytársaktól. A weblapkészítés tartalmi elemeinél kardinális pont a teljes körű keresőoptimalizálás. Annak érdekében, hogy ez a mérleg a pozitív irányba billenjen, szakértőink teljeskörű, személyre szabott szolgáltatást tudnak nyújtani számodra. Egy SEO tanácsadó ma már nélkülözhetetlen eleme egy sikeres vállalkozásnak.

A SEO stratégia megalkotását megelőzi egy részletes elbeszélgetés, akár egy online meeting az ügyfél céljairól, vállalkozásának tevékenységi köréről, termék és szolgáltatás kínálatáról. Mielőtt belevágunk, ellenőrizd le,  hogy a weboldalad hanyadik helyen van a kiválaszott kulcsszavakra.

Tervezés

SEO szakértőink kizárólag a legmodernebb keresőoptimalizációs megoldásokkal, optimalizáló és analitikai szoftverekkel dolgoznak. Csapatunk által kialakított, és menedzselt SEO stratégiával költséghatékonyan támogathatjuk a megrendelő céljainak elérését. Törekszünk a büdzsé betartására, ezáltal a leghatékonyabb módon, a legnagyobb eredményt elérni. 

Segítünk az üzleti célok megfogalmazásában, így vállalkozásod, termékeid és szolgáltatásaid láthatóvá tételében, a későbbi nyereség maximalizálásában. A Google algoritmusát naprakészen ismerjük, így biztosítjuk, hogy a folyamatosan optimalizált stratégiánk által mindig a versenytársak előtt járj.
Az eredményes keresőoptimalizálás lényege a nem csak szép, de tökéletesen algoritmusbarát honlap. Weblapkészítéskor felmérjük, hol helyezkedik el az weblapod a versenytársakhoz képest, majd SEO tanácsadóink auditja alapján fejlesztési, optimalizálási javaslatokat teszünk, és segítünk azok megvalósításában is. A legmodernebb szoftverekre támaszkodva kulcsszavak milliói közül is megtaláljuk a legrelevánsabbakat. Szegmentáljuk és súlyozzuk őket fontosságuk és erősségük szerint, majd kialakítjuk azt a teljesen személyre szabott kulcsszóstratégiát, amely elvezet honlapja maximális optimalizáltságához és az üzleti céljok teljesüléséhez.

Kivitelezés

A megrendelő honlapjára és egyéb social media csatornáira kizárólag olyan tartalmakat készítünk – vagy alakítjuk át a meglévő szövegeit -, hogy azokat ne csak a látogatók, hanem a Google algoritmusa is relevánsnak találja. Ezáltal javul a weboldal Google-ban elfoglalt pozíciója, és a vállalkozás teljes online kommunikációja és egységesebbé válik.
Az üzleti célok megvalósításához elengedhetetlen pontosan tudni, hogy az adott vállalkozás honlapja hol helyezkedik el a konkurenciához képest. Ennek érdekében felmérjük az elfoglalt pozíciót, majd kidolgozzuk a SEO stratégiát a kívánt célok eléréséhez, a versenytársak háttérbe szorításához.
Lehetőség van a folyamatos monitorozásra, az adott honlap pozíciójának nyomonkövetésére. Személyre szabott, személyes vagy online tanácsadással segítünk, hogy vállalkozásod honlapja a jövőben is keresőbarát legyen, és tartalmai maximálisan az adott célközönséget vonzzák.
A SEO nehézsége, hogy az eredmény nem rögtön mérhető. Nem lehet egyszerű statisztikával megmagyarázni annak eredményességét vagy eredménytelenségét. A biztos az, hogy az idő a sikerért dolgozik. Sokszor hónapok, akár évek kellenek, amíg beérik a befektetett munka gyümölcse. Ellenben a tartós eredmény ilyenkor már garantált, amelynek köszönhetően folyamatosan növekvő tendenciára számíthatunk.
SEO Somos Media

Szolgáltatások

Összefoglalva az alábbi SEO szolgáltatásokkal bizalommal fordulhatsz hozzánk:
  • Kulcsszókutatás
  • Versenytárselemzés
  • Szövegírás (SEO és marketing szöveg egyaránt)
  • Linképítés
  • Linkelemzés
  • Google algoritmus változások
  • PR cikkek írása
  • Kulcsszavak monitorozása
  • Visszaeső forgalom elemzése
  • Technikai SEO problémák azonosítása
  • Auditok, elemzések
  • Egyedi SEO problémák

Lássunk egy pár sikertörténetet

A kazettadigitalizalas.hu az egyik legkedvesebb, legsikeresebb projektunk. Létrehozóját segítettük az alapötlet megalkotásában, a weboldal komplex létrehozásában, beleértve a SEO tanácsadást és teljes SEO kivitelezést a rendszeres audittal kiegészítve. Így egy év távlatában nem túlzás azt mondani, hogy országosan is piacvezetővé vált a weboldal saját szolgáltatásában. A Google keresőjének első helyén szerepel, a kazetta digitalizálás kulcsszóra abszolút monopol helyzetbe került, ami természetesen egyenes arányú a forgalom növekedést is hozott kitalálójának. Lássuk  a kazettadigitalizalas.hu SEO statisztikáit az utóbbi egy évről.

Látogatók számának növekedése az idő arányában:

Forgalom növekedés időszakosan:

Eszközök látogatási aránya:

Kiemelt ügyfélként, folyamatosan menedzseljük a Phoenix Mecano Kecskemét marketing stratégiáját. Havonta új kihívások  elé állítanak minket, amellyel végül ők is nagyban profitálnak. A PMK lokálisan magas arányú foglalkoztatási rátát képvisel, amelyhez mi is nagyban hozzájárultunk. Folyamatos SEO tanácsadást nyújtunk számukra, ez által mára már a Google Top találatai között szerepelnek a Állás Kecskemét kifejezésre.

Ha ezek alapján, úgy érzed neked is SEO tanácsadásra van szükséged, akkor keress fel minket a részletekkel kapcsolatban, kollegáink készséggel állnak rendelkezésedre. A SEO tanácsadás árairól bővebben lentebb tájékozódhatsz.

Árak

seo tanacsadas

SEO audit

15.000 Ft / + áfa*
 • honlapod elemzése
 • + 3 konkurenciádé
 • statisztikák küldése emailben
 • -
keresooptimalizalas tanacsadas

SEO audit + tanácsadás

50.000 Ft / 2 óra + áfa*
 • honlapod elemzése
 • + 3 konkurenciádé
 • statisztikák elemzése
 • 2 órás személyes konzultáció
seo tanacsadas arak

optimalizáljuk a weblapod

írj nekünk -
 • weboldalad elemzése
 • piaci elemzés
 • SEO stratégia kidolgozása
 • weboldalad folyamatos fejlesztése

* Áraink tájékoztató jellegűek. Pontos árajánlatot, emailben, a projekt megismerése után tudunk küldeni.