SEO tanácsadás

A Google algoritmusát naprakészen ismerjük, így biztosítjuk, hogy a folyamatosan optimalizált stratégiánk által mindig a versenytársak előtt járj.

Mi az a SEO?

SEO, mint Search Engine Optimization, keresőoptimalizálás! Általában minden ügyfelünk tudja a célját, konkrét elképzelésekkel érkeznek hozzánk, de ezek megvalósításában már nem tudnak egyről a kettőre lépni.

Legtöbbször az alábbiak miatt keresnek fel minket:

A weboldaluk nem található az interneten.
A weboldaluk forgalma az utóbbi időben csökkent, és nem tudja, miért.
Hirtelen csökkent a pénzügyi forgalmuk és a konkrét árajánlatok száma is megcsappant.
A honlapukat létrehozás után gyorsan fel szeretnék futtatni, elsődleges cél a gyors forgalom generálás.

A SEO tanácsadás az egyik legmeghatározóbb és leghatékonyabb szolgáltatási területünk. Sokak számára ez egy megfoghatatlan fogalom lehet, de lássuk miről is van szó, miben és hogyan tudunk mi segítőkezet nyújtani a SEO-zás területén.

Profi keresőoptimalizálás nélkül a vállalkozások ma már pillanatok alatt lemaradhatnak a versenytársaktól. A weblapkészítés tartalmi elemeinél kardinális pont a teljes körű keresőoptimalizálás. Annak érdekében, hogy ez a mérleg a pozitív irányba billenjen, szakértőink teljeskörű, személyre szabott szolgáltatást tudnak nyújtani számodra. Egy SEO tanácsadó ma már nélkülözhetetlen eleme egy sikeres vállalkozásnak.

A SEO stratégia megalkotását megelőzi egy részletes elbeszélgetés, akár egy online meeting az ügyfél céljairól, vállalkozásának tevékenységi köréről, termék és szolgáltatás kínálatáról. Mielőtt belevágunk, ellenőrizd le,  hogy a weboldalad hanyadik helyen van a kiválaszott kulcsszavakra.

Jelenleg számos SEO-ügyfelet szolgálunk ki, és számtalan optimalizálási megoldást kínálunk a Google folyamatosan változó algoritmusának teljes ismeretében.

timelapse kamera

SEO szolgáltatásaink

KULCSSZÓ KUTATÁS ÉS STRATÉGIA

SEO-szakértőink áttekintik azokat a kulcsszavakat, amelyekre webhelyed jelenleg rangsorol, további kulcsszókutatást végezünk, hogy oldalad a versenykörnyezet szempontjából előnyben legyen.

HÁTTÉRLINKEK

A háttérlink építés a keresési rangsor alakulásában óriási szerepet játszik, de a linkek minősége is fontos. Ezért érdemes olyan csapattal dolgozni, akik a linképítés metódusában is jártasak.

TECHNIKAI SEO

Az alapvető weboldal hibák kijavításával megkönnyítjük a keresőmotorok számára a webhely feltérképezését, ilyen például az oldalsebesség feljavítása. A Google algoritmusai számára ez elsődleges szempont.

Google My Business

Statisztikák szerint az ügyfelek 65%-a a helyi vállalkozásokat keresi az interneten. A vállalkozásod keresőoptimalizálttá tehető a Google My Business, azaz a Google Vállalkozásprofil felépítésével, ami bizonyítottan nagy számú látogatót vonz.

ON-PAGE SEO

Növelje online láthatóságát, és szerezzen jó minőségű forgalmat. SEO szakértőink egyedi, értékgazdag tartalmakat tesznek közzé, optimalizálják címsorait és HTML-címkéit, valamint minőségi képi tartalmakathasználnak.

OFF-PAGE SEO

Az oldalon kívüli optimalizálás kulcsfontosságú hitelesség megteremtésében és az online megjelenés növelésében. Ehhez elengedhetetlen a közösségi media használata, a minőségi linképítés így pozitív értékelések generálása.

Tartalomírás

Csapatunk írott tartalmak tekintetében is SEO-barát. Szöveges tartalmaknál, legyen szó akár a weboldalad teljes szövegezéséről, blog írásról, gondoskodunk a tartalmak optimalizásáról.

Tartalom bővítés

Nem elég az egyszeri SEO-barát szövegek megtervezése és elhelyezése. A keresőmotorok szeretik az olyan webhelyeket, amelyek rendszeresen új tartalommal bővülnek.

Képek optimalizálása

Sokan nem gondolják, hogy mekkora jelentősége van a weboldalon elhelyezett képeknek, nem csak esztétikai szempontból, a képek méretében és leírásában is keresőoptimalizálttá tehetőek.

A SEO tanácsadás lépései

Tervezés

SEO szakértőink kizárólag a legmodernebb keresőoptimalizációs megoldásokkal, optimalizáló és analitikai szoftverekkel dolgoznak. Csapatunk által kialakított, és menedzselt SEO stratégiával költséghatékonyan támogathatjuk a megrendelő céljainak elérését. Törekszünk a büdzsé betartására, ezáltal a leghatékonyabb módon, a legnagyobb eredményt elérni. 

Segítünk az üzleti célok megfogalmazásában, így vállalkozásod, termékeid és szolgáltatásaid láthatóvá tételében, a későbbi nyereség maximalizálásában. A Google algoritmusát naprakészen ismerjük, így biztosítjuk, hogy a folyamatosan optimalizált stratégiánk által mindig a versenytársak előtt járj.
Az eredményes keresőoptimalizálás lényege a nem csak szép, de tökéletesen algoritmusbarát honlap. Weblapkészítéskor felmérjük, hol helyezkedik el az weblapod a versenytársakhoz képest, majd SEO tanácsadóink auditja alapján fejlesztési, optimalizálási javaslatokat teszünk, és segítünk azok megvalósításában is. A legmodernebb szoftverekre támaszkodva kulcsszavak milliói közül is megtaláljuk a legrelevánsabbakat. Szegmentáljuk és súlyozzuk őket fontosságuk és erősségük szerint, majd kialakítjuk azt a teljesen személyre szabott kulcsszóstratégiát, amely elvezet honlapja maximális optimalizáltságához és az üzleti céljok teljesüléséhez.

Kivitelezés

A megrendelő honlapjára és egyéb social media csatornáira kizárólag olyan tartalmakat készítünk – vagy alakítjuk át a meglévő szövegeit -, hogy azokat ne csak a látogatók, hanem a Google algoritmusa is relevánsnak találja. Ezáltal javul a weboldal Google-ban elfoglalt pozíciója, és a vállalkozás teljes online kommunikációja és egységesebbé válik.
Az üzleti célok megvalósításához elengedhetetlen pontosan tudni, hogy az adott vállalkozás honlapja hol helyezkedik el a konkurenciához képest. Ennek érdekében felmérjük az elfoglalt pozíciót, majd kidolgozzuk a SEO stratégiát a kívánt célok eléréséhez, a versenytársak háttérbe szorításához.
Lehetőség van a folyamatos monitorozásra, az adott honlap pozíciójának nyomonkövetésére. Személyre szabott, személyes vagy online tanácsadással segítünk, hogy vállalkozásod honlapja a jövőben is keresőbarát legyen, és tartalmai maximálisan az adott célközönséget vonzzák.
A SEO nehézsége, hogy az eredmény nem rögtön mérhető. Nem lehet egyszerű statisztikával megmagyarázni annak eredményességét vagy eredménytelenségét. A biztos az, hogy az idő a sikerért dolgozik. Sokszor hónapok, akár évek kellenek, amíg beérik a befektetett munka gyümölcse. Ellenben a tartós eredmény ilyenkor már garantált, amelynek köszönhetően folyamatosan növekvő tendenciára számíthatunk.

Webshop referenciák

Partnereink

Lássunk egy sikertörténetet!

A kazettadigitalizalas.hu az egyik legkedvesebb, legsikeresebb projektunk. Létrehozóját segítettük az alapötlet megalkotásában, a weboldal komplex létrehozásában, beleértve a SEO tanácsadást és teljes SEO kivitelezést a rendszeres audittal kiegészítve. Így egy év távlatában nem túlzás azt mondani, hogy országosan is piacvezetővé vált a weboldal saját szolgáltatásában. A Google keresőjének első helyén szerepel, a kazetta digitalizálás kulcsszóra abszolút monopol helyzetbe került, ami természetesen egyenes arányú a forgalom növekedést is hozott kitalálójának. Lássuk  a kazettadigitalizalas.hu SEO statisztikáit az utóbbi egy évről.

seo result

Kérj INGYENES SEO audit jelentést!

INGYENES, 24 órán belüli SEO audit!

Ha szeretnéd tudni a weboldalad aktuális látogatottságát

Keresőoptimalizálás GYIK

Kérdésed van a SEO-val kapcsolatban? Lehet, hogy itt választ kaphatsz rá!

SEO, mint Search Engine Optimization, mint keresőoptimalizálás. Miután egy adott vállalkozás jelenlétét biztosítottuk online formában (weboldal, közösségi média), tartalmát optimalizáljuk, ezáltal növelve az online láthatóságát, a weboldal így a Google oldalainak első oldalára kerül. A SEO következtében leendő ügyfelei is sokkal gyorsabban megtalálják vállalkozását.

A SEO a látható online jelenlét, amely gyakorlata a keresőmotorok számára, kifejezetten Google-re optimalizálva használható. A legjobb SEO metódusok biztosítják, hogy a keresőmotork könnyedén megértésék, megtalálják és számításba vegyék weboldalát. A keresőoptimalizálás további költségek nélkül növeli az organikus webhelyforgalmat, és a webhely látogatóit is targetálja.

A megfelelő keresőoptimalizálás számol pilléren nyugszik. Sokan csak jó minőségű szöveges tartalomra és megfelelő kulcsszavak elhelyezésére gondolnak, amikor SEO-ról beszélnek. De a tartalom önmagában nem elég, hiteles külső webhelyekről származó hivatkozásokra van szükség, amelyek visszamutató hivatkozás formájában mutatnak a weboldaladra. Ezenkívül a bevált gyakorlat magában foglalja a teljes oldaloptimalizálást, ami a metatartalom, a képek és a címkék optimalizálását jelenti.

Ez elsősorban függ a céloktól és a megválasztott SEO stratégiától, de azt mondhatjuk, hogy átlagosan négy-hat hónap múlva már érezhető a SEO hatása, ezután már hónapról-hónapra számottevő eredményről tudnak beszámolni ügyfeleink.

Igen, lehetséges megfelelő know-how ismeretében, amelyhez mindenképp egy előzetes tanácsadást javaslunk. A SEO azonban időigényes, és a trendek folyamatosan változnak, így jobb, ha egy megfelelő szakember gárdára bízza a munkát akik naprakészek a keresőmotorok algoritmusának változásaival kapcsolatban.