Drónfelvétel

Látványos légifelvételek szerelmeseiként, drónfelvételek készítését kül- és beltérben egyaránt magas minősegben garantáljuk!

Drón a láthatáron!

Nem túlzás azt kijelentünk, hogy a régióban elsők közt kezdtünk el légifelvételeket készíteni, ott voltunk már a “drónos őrület” legelején. Ez is egy olyan eszköz, amiért igazán élvezzük ezt a szakmát. Talán nem titok, hogy a drónfelvételek szerelmesei vagyunk. Már több, mint 6 éve repülünk drónnal, csodás, új perspektívákat keresve és még mindig fülig ér a szánk a gyönyörűségtől. Drónfelvétel segítségével igazán lenyűgöző képi megjelenítést tudunk a számodra készíteni, amivel vonzóbbá és színesebbé tudod tenni a portfóliódat. Gyakorlatilag bármelyik iparágban és bármilyen szituációban a segítségedre lehet. Az egyik leginnovatívabb marketingeszköz jelenleg.

Drónnal bármit le lehet fotózni:

(csak legyen hozzá elég hely)

drone. connecting people.

A látványos felvételek mellett a repülő kameránk kíváló “barátmágnesként” is működik. Többször tapasztaltuk már, hogy a drón összehozza az embereket, egyfajta szociális közeget teremt. Számos kedves gesztust kaptunk már a légifelvételek készítése közben. „Drónozunk az utcán, és közben érzem, hogy valaki szuszog a nyakamban. Ránézek a kedves idegenre, aki nézi a kontroller képernyőjét, elkezd velem beszélgetni, és a végén, egy tartalmas eszmecserét követően még barátok is leszünk.” 🙂 A drónfelvételek készítése a kecskeméti tapasztalatok alapján tényleg közösségteremtő erővel bír.

Kizárólag a DJI drónjai mellett tettük le voksunkat, hiszen ők a világ első számú drón forgalmazói. Ezzel garantáltan a legjobb minőséget tudjuk nyújtani neked a légifelvételek terén. Legújabb drónunkkal képesek vagyunk beltérben is repülni, például ipari csarnokokban és gyárakban, így egy újabb különleges látásmódból mutathatjuk be tevékenységed.

A légifotók készítését is bátran ránk bízhatja! A Mavic 2 Pro kamerájával már 4K minőségben rögzítünk, drónos fotóink felbontása pedig 20 MP szuperminőséget alkot. Az esőt és a túl nagy szelet nem igazán kedveli, de 25 km/h-ig simán megküzd az elemekkel.

 

Építkezés dokumentálás drónfelvételek segítségével! Látványos, innovatív kreáció!

Manapság a drónoknak köszönhetően, nagyon látványosan lehet dokumentálni bármilyen építkezést, építési folyamatot, álló- és mozgóképekben egyaránt. Érdekes perspektívák közelíthetőek meg a magasból, és látványos timelapse-ek készíthetőek azonos pozíciókból.

Számunkra az a leginkább lenyűgöző, amikor a dokumentált drónfelvételeket egybefűzzük. Akár egy nagyobb üzem építésének főbb szakaszairól készült felvételeket, ahogy egymás után helyezzük a videószerkesztőbe, és végeredményként egy lehengerlő építési folyamat tárul elénk.

Legyen szó akár társasházakról, ipari csarnokokról, vagy üzemek felépüléséről, a dokumentálást egészen az alapkőletételtől az átadásig biztosítjuk. Így egy extra szolgáltatásként, partnerei és megrendelői folyamatosan nyomon tudják követni például a leendő ingatlanuk állapotát és a építkezés folyamatát.

Drónnal készült filmjeink

Árak

dronfelvetel arak

Csomag 1

25.000 Ft / 1 db felszállástól (kb. 20 perc) + áfa*
 • 4K felbontás
 • drónos fotók vagy videók készítése
 • min. 10 db szerkesztett fotó
 • vagy
 • min. 5 perc videó nyersanyag
dron arak

Csomag 2

46.000 Ft / 2 db felszállástól (kb. 40 perc) + áfa*
 • 4K felbontás
 • drónos fotók vagy videók készítése
 • min. 25 db szerkesztett fotó
 • vagy
 • min. 12 perc videó nyersanyag
urhajo

Egyedi csomag

írj nekünk -
 • 4K felbontás
 • egyedi árajánlat
 • többszöri felszállás
 • drónos fotók vagy videók készítése
 • szerkesztett videó aláfestő zenével

* Áraink tájékoztató jellegűek. Pontos árajánlatot, emailben, a projekt megismerése után tudunk küldeni.