Grafikai tervezés

Legyen szó bármilyen kreatív grafikáról, egyedi elképzelésről, csak a képzeleted szabhat határt! Legyen az print vagy online forma, mi elkészítjük neked.

Portfóliónk

Fontos a megjelenés! A vállalati szektorban ma már kiemelt fontosságú. Logók, névjegykártyák, hírlevelek, levélpapírok, emléklapok, brossúrák, prospektusok, legyen szó bármilyen kreatív ötletről, mi megvalósítjuk! Kulturális és sporteseményekhez plakátok, szóróanyagok elkészítését is vállaljuk, ami nem csak print formában, de akár kizárólag online, a social media felületekre is kérhető. Családi események, esküvők, szülinapok, vállalati rendezvények esetén is forduljon hozzánk bizalommal!

Te hozod az elképzelést, mi együtt ötletelünk veled, a teljes tervezést és a megvalósítást pedig bízd ránk!

A grafikai tervezés árai igen szerteágazóak. A kivitelezés során nem mindegy, hogy az adott projekt több napos tervezést és megvalósítást igényel, vagy egy pár órás aktív ötletelés és tervezési folyamat után 1-2 napon belül a megrendelő számára kézhez vehető. Pontos árkalkulációért keress fel minket! Biztos vagyok benne, hogy kedvező árajánlattal tudunk szolgálni számodra.

Weblapdesign

Sokan megkérdőjelezik, hogy vajon érdemes-e lépést tartani a felgyorsult világunkkal, a technológia újításokkal, beleértve az online téren való megjelenést is, vagy inkább ragaszkodjunk a 10-20 évvel ezelőtti, jól megszokott sémáinkhoz? Ha a célod a vállalati növekedés és a profit maximalizálás a válasz egyértelmű. Az online téren való megjelenés szükségszerű!
Ennek az egyik leghatékonyabb eszköze a vállalati weblap készítése. A lehető leginformatívabb módon, legátláthatóbban, a vevői tájékozódást segítve, a vállalat igényeit és tevékenységi körét leginkább fókuszba helyező weboldal strukturális megjelenése és a webdesign elemek kialakítása egészében alapozhatja meg a vállalatod jövőjét.
Csapatunk előzetes igényfelmérés után tervezésbe kezd. A kész terveket a megrendelő még bármilyen irányba változtathatja, csiszolhatja, ugyanis egy weblap arculatának kialakítása ma már szinte a legapróbb részletekig megtervezhető, kivitelezhető. A folyamatos kapcsolattartással és egyeztetéssel biztosítjuk, hogy a vállalat igényeinek és tevékenységi körének leginkább megfelelő weboldal születhessen. Az utólagos menedzselésben szintén segítőkezet tudunk nyújtani. Ennek az egyik leghatékonyabb eszköze a SEO, azaz a keresőoptimalizálás. Ismerjük meg bővebben!

weboldal keszites kecskemet

Csordás Bettina - grafikus / kiadványszerkesztő

Egészen fiatal koromra nyúlik vissza a digitális grafika iránti érdeklődésem. A nyári szüneteket kezdetben kisebb honlapok létrehozásával és azok teljes grafikai megjelenítésének, tartalmának szerkesztésével töltöttem. Akkoriban még csak alap szinten ismerkedtem az Adobe Photoshoppal, mára ez professzionalizálódott bennem, teljesen új esztétikai látásmódot adott, és rendszeres, napi szintű időtöltéssé vált. Több, mint 6 évet töltöttem kiadványszerkesztőként a vállalati szektorban. A diplomám megszerzése után volt szerencsém a Magyar Olimpiai Bizottság gyakornoki programjában is részt venni. A MOB kommunikációs csapatát erősíthettem kreatív, social media megjelenítésekkel, grafikai tevékenységeimmel és videós munkáimmal.

Precizitás, perfekcionizmus. Ezek a szavak jellemzik leginkább a munkámat.

kapcsolat