Rólunk

Hogy honnan jövünk és merre tartunk.

Cégünkről

Reklámfilm készítő stúdiónk lelkes fiatalokból áll, akik folyamatosan keresik a lehetőséget a fejlődésre, és nyitottak az új, kihívást jelentő feladatokra. Csapatunk minden tagja hatékony, a mai nemzetközi trendeknek megfelelő gondolkodás- és látásmóddal rendelkezik, mindezt releváns szakmai tapasztalattal és tudással megalapozva. Mindannyian szeretjük és igényeljük a változatos, és kreativitást kívánó helyzeteket.

Rendkívül fontosnak tartjuk az ügyfelekkel történő kommunikációnk mibenlétét. Legfőbb erényünk a közvetlenség, ezáltal az igények maximális felmérése és kielégítése. Szeretünk új emberekkel megismerkedni a forgatások, és a kivitelezési folyamat során. Ha nehézségekbe ütközünk, arra is pozitívumként tekintünk, és a fejlődés lehetőségét látjuk meg benne. Legyen bármilyen nehéz is az adott helyzet, mindig alkalmazkodunk hozzá, és végeredményképp egy egyedülálló remekművet hozunk létre.

Fő profilunk a reklámfilm készítés. Ha nagy büdzsés projektről van szó lehetőségünk van más filmes csapatokkal is együttműködni. A filmgyártás során jelenleg a Black Magic URSA mini pro mozikameráinkkal alkotunk, illetve a Nikon csúcskategóriás DSLR-jeivel. Az alkotási folyamatot különböző kameramozgató eszközökkel és fényfelszerelésekkel maximalizáljuk.

Legyen szó bármilyen ötletről, velünk garantáltan megvalósíthatod!

commercial
commercial

Történet

A Somos Media Bt. 1993-ban alakult Kecskeméten, és azóta is ez a város a főhadiszállásunk. Reklámtevékenységek terén, helyi szinten vezető szerepet töltünk be, kiemelten a reklámfilmek területén brillírozunk. A legtöbb megrendelésünket a helyi, nagyobb nemzetközi vállalatok biztosítják, úgy, mint a Mercedes-Benz és a Phoenix-Mecano Kft. . Fejlődésünk progresszív voltát bizonyítja, hogy mára az egész ország területéről érkeznek megkeresések, ráadásul esetenként a globális cégek leányvállalatain keresztül külföldi megrendeléseket is kiszolgálunk.

Fő profilunk a filmkészítésben rejlik. Reklámfilmek, image filmek, vagy akár animációs filmek készítésében is releváns tapasztalattal rendelkezünk. Partnerek vagyunk a filmgyártás minden egyes fázisában. Az ötleteléstől kezdve, a forgatókönyvíráson és a forgatáson át a teljes kivitelezést biztosítjuk. Egészen az utómunkáig felelünk a megrendelésekért.

Az online marketing szolgáltatásunkkal is segítjük partnereinket az üzletszerzés és értékesítés folyamatában. Ezen tevékenységünk segítségével olyan hatékony marketing eszközöket alkalmazunk, amelyekkel releváns tömegeket érhetsz el, ezáltal jelentősen fellendítheted a vállalkozásod forgalmát. Ezekkel a módszerekkel, az általunk kínált online marketing eszközökkel, sokkal célzottabban, mérhetőbben és jelentősen olcsóbban érheted el a célcsoportodat, mint korábban egy tradicionális, televíziós reklám által.

Kedvelt szolgáltatásunk a közösségi oldalak részbeli, vagy teljes kezelése is. A social media platformokon való megjelenés, és annak magas minősége manapság nélkülözhetetlen egy sikeresen működő vállalkozás esetében. A rendszeres tartalmak megjelenítése, az aktualizálás, a követők folyamatos informálása és mozgásban tartása kiemelt fontosságú. Egy megfelelő marketing stratégiával a folyamatos növekedés elérhető a közösségi oldalak által. Ebben nyújtunk mi segítséget neked.


Vállalkozásunk fotózással is foglalkozik, ahol főként rendezvényeket, kimelten céges rendezvényeket, bemutatókat, koncerteket kapunk lencsevégre. Számunkra a legfontosabb az, hogy át tudjuk adni az esemény hangulatát a fotósorozatokon keresztül, azt a milliőt ami az adott rendezvényt jellemzi. Emellett vállalunk portréfotózást is, legyen szó üzleti vagy hétköznapi megjelenésről. Kecskeméten egyedülálló módon magas minőségű termékfotózással is foglalkozunk. Egy professzionális felszereléscsomaggal, egy előre, a termékfotós által megkonstruált környezetben készített képsorozat a jövőbeli eladások mozgatórugóját is jelentheti. A valósághoz közel álló retusálási folyamat híveiként szintén javíthatunk az esztétikai érzékelésen.

A közelmúltban grafikai tervezés terén is bővítettük szolgáltatás portfóliónkat. A külső megjelenés manapság az egyik leghatékonyabb marketing eszköz mind az egyén számára, mind a vállalati szektor szereplőinek körében. Grafikus kollégánk az előzetesen felmért igényeknek megfelelő, egyedi grafikák elkészítésének teljes menedzselését végzi. Legyen szó vállalat arculati elemekről, kulturális, sport, céges vagy akár családi eseményekről, print és online platformra készített szóróanyagokról, promóciós plakátokról, social media kreatívokról mi megvalósítjuk! Az ötletfázis pár kulcskérdésből áll, ezután következik a grafikai tervezés és a kiválasztási folyamat a megrendelő részéről. A megvalósítás során fontosnak tartjuk az aktív kapcsolattartást az ügyféllel, esetlegesen a megbízott illetékessel. Az utógondozás és az elégedettség felmérés kiemelt fontosságú számunkra.

A copywriting tevékenység sokak számára egy megfoghatatlan fogalom lehet. Manapság azonban igenis szükség van kreatív szövegíróra, ha a megrendelő igényes összképet kíván közölni a vállalatáról, szolgáltatásairól és termékkínálatáról. Ha mindenre kiterjedő minőségi arculatot és social media környezetet szeretnénk létrehozni a vállalatunk számára, a megnyerő, kreatív szövegekre bizony szükség lesz. A copywriter a vállalati kultúrának, és a kívánt igényeknek megfelelően attraktív hozzáadott értéket tud adni.

Cégünk folyamatosan fejlődik, amit az is bizonyít, hogy évről évre egyre több visszatérő, valamint egyre inkább bővülő ügyfélkörrel rendelkezünk, köszönhetően professzionális felszereléseinknek és a releváns szakmai tapasztalattal rendelkező kreatív stábunknak. A folyamatos fejlődés részeként eszközparkunk és csapatunk létszámát is folyamatosan bővítjük. Mindig is nagy figyelmet fordítottunk a technológiai innovációra és szolgáltatásaink körének kiterjesztésére. 2018-ban többek között kettő Blackmagic mozikamerával bővítettük az eszközparkunkat, melyek nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy régiós piacvezető szerepünket továbbra is fenntartsuk a reklámügynökségek, kiemelten a filmkészítés terén.