rólunk

Stúdiónk lelkes fiatalokból áll, akik folyamatosan keresik a lehetőséget a fejlődésükre. Friss gondolkodással és látásmóddal rendelkezünk, valamint mindannyian szeretjük és igényeljük a változatos, és kreativitást kívánó helyzeteket. Ezekben a projektekben tudunk igazán kiteljesedni.

Csapatunkra jellemző a közvetlenség, és hogy a munkavégzésünk közben a maximálisat hozzuk ki magunkból, ráadásul mindezt mosolyogva tesszük. Szeretünk új emberekkel megismerkedni, és ha valami nehézségbe is ütköznénk a munkánk alatt, igyekszünk mindig meglátni benne a pozitívumot. Minden bonyolultabb forgatásra egy kihívásként tekintünk. Legyen bármilyen nehéz is az adott helyzet, mindig alkalmazkodunk hozzá, és végeredményképp egy remekművet hozunk létre. Tehát legyen szó bármilyen ötletedről, amiről mozgókép születhet, velünk megvalósíthatod.

Nagy büdzsés reklám filmjeinkhez más filmes csapatokkal is lehetőségünk van összedolgozni. Jelenleg a Black Magic URSA mini pro mozikameráinkkal dolgozunk a legtöbbet, illetve a Nikon csúcs kategóriás DSLR-jeivel. Ráadásul lehetőségünk van a különböző kamera mozgató eszközeinkkel és fényfelszereléseinkkel dolgozni.

cégünkről

A Somos Media Bt. 1993-ban alakult Kecskeméten, és azóta is az a főhadiszállásunk. Emiatt a legtöbb megrendelésünk a helyi nagy nemzetközi vállalatok biztosítják, úgy mint a Mercedes-Benz, a Knorr-Bremse Fékrendszerek, a Kuehne+Nagel és további hasonlók. Viszont az ország minden területéről érkeznek megkeresések hozzánk, de esetenként a globális cégek leányvállalatain keresztül külföldi megrendelések is befutnak.

Fő profilunk a filmkészítés, és ezen belül vállalunk reklámfilmek, image filmek, vagy akár animációs filmek elkészítését is. Partnerek vagyunk a filmgyártás minden egyes fázisának a kivitelezésében, az ötleteléstől kezdve, a forgatókönyvíráson és a forgatáson át, egészen az utómunkáig.

Online marketing szolgáltatásunkkal segítjük az üzletszerzés és értékesítés folyamatában a  partnereinket, aki akár Te is lehetnél! Ezen tevékenységünk segítségével releváns tömegeket, és vásárlókat érhetsz el, amivel jelentősen fellendítheted a vállalkozásod forgalmát. Ez a módszer a céges marketing jövője, hiszen sokkal célozhatóbb, mérhetőbb és jelentősen olcsóbb, mint akár egy TV reklám.

Sokak által kedvelt szolgáltatásunk során a közösségi oldalak részbeli, vagy teljes kezelésére is különös figyelmet fordítunk. A forgatókönyvet az előzetesen kitűzött célok alapján készítjük el és formáljuk a megrendelők igényeire. A kész videókat online felületeken tesszük közzé és meg is hirdetjük azokat.

Vállalkozásunk fotózással is foglalkozik, ahol főként rendezvényeket (céges rendezvények, bemutatók, koncertek stb.) fotózunk, melyeken a legfontosabb, hogy át tudjuk adni az esemény hangulatát a képeken keresztül. Emellett vállalunk portréfotózást is, legyen szó akár üzleti vagy hétköznapi megjelenésről.

Cégünk folyamatosan fejlődik, amit az is bizonyít, hogy évről évre egyre nagyobb árbevételt érünk el. A folyamatos fejlődés részeként mind eszközparkunk, mind csapatunk létszámát is bővítjük. Mindig is nagy figyelmet fordítottunk a technológiai innovációra és szolgáltatásaink bővítésére. 2018-ban többek közt 2 db Blackmagic mozikamerával bővítetük az eszközparkunkat, mely révén meg tudjuk tartani régiós piacvezető szerepünket a filmkészítésben.

Somos Bálint

ügyvezető

“Szerencsés vagyok, mert a munkám a hobbim és a szenvedélyem is egyben! 7 év nemzetközi filmes és fotós karrier után költöztem haza újra Magyarországra.”

Birizdó Réka

fotó / drón

2015 óta dolgozom a csapatban, amikor is megvettem az első drónom. Mindig is kütyü mániás voltam, és imádom ezt csinálni.
Munka mellett egy egyetemi képzést is folytatok, kereskedelem & marketing szakirányban.

Knoll Dávid

operatőr

“13 éves korom óta vonz a kamera mögötti világ. Jelenleg a harmadik iskolát végzem a szakmával kapcsolatban, de még így is messze sok dolog van amit még tanulhatok. Szeretek stresszes határidővel lehetetlen feladatokat megoldani. “

Rigó Roland

webfejlesztő

Weboldal-fejlesztéssel 14 évesen kezdtem el foglalkozni.
Egy kaszinó osztójaként szerzett pár év tapasztalat után úgy döntöttem követem a web iránti szenvedélyemet. Az időm nagy részét Photoshop, CSS and webes felületek között töltöm. Nemrégiben nősültem meg és Kecskeméten élek.

Zahorecz Balázs

marketing

2011 óta foglalkozom digitális médiával és reklámmal. Diplomámat is ezen a területen szereztem 2018-ban.
Mázlista vagyok, mert mindkét szenvedélyemet gyakorolhatom azáltal, hogy a marketing mellett üzletfejlesztéssel foglalkozhatok nemzetközi színtéren.

Birizdó Denis

recepciós

Anyukámmal – Rékával –együtt kerültem a csapatba, amikor kiderült, hogy nincs még recepciósuk. Munkám során a leginkább azt szeretem, hogy új embereket ismerhetek meg, akiket nagyon barátságosan fogadok. Mindig izgalomba jövök, amikor meghallom a csengőt.