A weblapkészítés lépései

A weblapkészítés lépései

Egy sikeres vállalkozás elindításához, termék/szolgáltatás bevezetéséhez és a későbbi eredményesség fenntartásához elengedhetetlen a megjelenés a világhálón. Az elérhetőség alap követelmény manapság, de annak minőségét számtalan tényező befolyásolhatja még hatékonyabb irányba. Lássuk mi hogyan dolgozunk, melyek a sikeres weblap alapkövetelményei szerintünk:

weblap keszites

1. Igények felmérése, vállalkozás tevékenységi körének megismerése
2. A célok megfogalmazása
3. Tanácsadás, közös ötletelés
4. Árajánlat készítése, továbbítása
5. A cél eléréséhez szükséges folyamatok megtervezése összehangolva a designal, grafikai elemekkel
6. Keresőoptimalizálás
7. Megvalósítás
8. Utógondozás

Kezdő lépések

Számunkra az elsődleges, hogy a megrendelő igényeit maximálisan megismerjük. Így az első találkozáskor pontos látképet készítünk, jól irányzott kérdésekkel felmérjük az igényeket, a vállalkozás termék és szolgáltatás kínálatának főbb erősségeit. Ezekre, és a megrendelő igényeire építve következik a pontos célok megfogalmazása a weblapkészítéssel kapcsolatban.

A tanácsadás során szakmai stábunk értékeli az elhangzottakat, további javaslatokat is teszünk a korszerűbb, hatékonyabb megvalósítás érdekében. Ezután egy közös egyeztetés következik, ahol már konkrétumok is szóba kerülnek.

Pár nap múlva a megrendelő számára elkészítjük és továbbítjuk az árajánlatot, a tervezettel együtt. Ha a megrendelő rábólint, kezdődhet a konkrét tervezési folyamat, ahol egy állandó kapcsolattartóra is szükségünk lesz, hogy a folyamatos audit biztosított legyen. A kapcsolattartást a tervezési folyamat közben is fontosnak tartjuk.

Tervezés

A weblapkészítés kezdetekor a konkrét célokat sorra vesszük és elkezdjük az alapkőletételt, a szükséges folyamatok megtervezését, legyen szó kérdőívek, árajánlatkérő aloldalak létrehozásához. Fontos lépés a weblap elemeit összehangolni a design-elemekkel. A grafikai tervezés folyamata legalább olyan fontos, mint maga a weboldal struktúrája, alapvetően ezek leghatékonyabb, legmodernebb és legpraktikusabb összehangolása a cél a megrendelő igényeire szabva. Manapság már szinte minden megvalósítható, szakembereink is tisztában vannak a legkorszerűbb megoldásokkal, így a tervezési folyamat során nem túlzás azt mondani, hogy nem ismerünk lehetetlent.

weblapkeszites

Keresőoptimalizált honlap

SEO, mint Search Engine Optimization! Keresőoptimalizálás! Sokak számára ez még mindig egy idegen szó, és ha megemlítjük a kifejezés nevét legtöbb megrendelő nem lát benne potenciált. A valóságban viszont a weblapkészítés egyik legfontosabb eleme, ugyanis a SEO nélkül a honlapunk elveszhet a keresőmotorok mindegyikében, ami számottevően befolyásolhatja a későbbi sikerességét egy adott vállalkozásnak, terméknek és szolgáltatásnak. A keresőoptimalizálás lényege, hogy a weblap tartalmi részeit úgy alakítsuk ki, hogy az adott tevékenységi körben a lehető legelőrébb kerüljön a weboldal, ezzel versenyelőnyt adva az adott vállalkozásnak. Egyik specifikus területe a SEO, nem túlzás azt mondani, hogy ügyfeleink országosan élen járnak a szolgáltatásaik vagy termékeik Google találatai között.

Weblap átadása

Gyakorlatilag a weblap elkészült és készen áll az átadásra. A kapcsolattartóval egyeztetünk a részletekről, szükség esetén korrekciókat hajtunk végre. A későbbiekben is segítségére vagyunk megrendelőinknek, tehát az utógondozás is biztosított.

Referenciáinkat az alábbi linken tekintheted meg.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet, és egy komplex honlap létrehozása, leghatékonyabb kivitelezése a célod keress minket bizalommal.

weblap mobilon