fbpx

weblapkészítés

Épülj be a google keresőjébe és nyerd meg az ügyfeleket egy új, modern weblappal!

tartalom + design + SEO = LÉTEZEL ONLINE

Szükséged van egy új termékre vagy szolgáltatásra. Hol nézel utána? (most remélem egy keresőre gondoltál)

Hanyadik találatot szoktad még megnézni? Eljutottál már valaha mondjuk a Google kereső 6. oldalára egy weblap után kajtatva?

Azzal ugye tisztában vagy, hogy aki nem ismeri a cégedet, az csak a tevékenységed után kutatva találhatja meg a honlapodat?

Mi nem csak egy “csili-vili-mozgós” weblapot készítünk neked, hanem egy olyat, amit meg is lehet a tevékenysége alapján a neten találni.

SEO, mint Search Engine Optimization! Keresőoptimalizálás!

Ajánlunk egy nagyon hasznos honlapot arra, hogyha le akarod ellenőrizni, hogy éppen hanyadik helyen is állsz a keresőben az adott kifejezésre. Az a neve, hogy Serprobot. Ingyenes, egyszerű kitölteni és őszintén reméljük, hogy nagyon kedvező helyen állsz a találatok között, mert az azt jelenti, hogy nem kell aggódnod az internetes forgalmad miatt.

Nem titok, hogy anno, amikor belekezdtünk az online marketing szolgáltatásainkba, akkor leellenőriztük ezeket a találatokat. Sajnálattal láttuk, hogy még a Kenyai Konzulátus weblapja is előrébb volt a “filmkészítés kecskemét” keresőszóra, mint a sajátunk. Enyhén szólva kiborultunk az eredményektől, ez sarkallt minket arra, hogy megtaláljuk a probléma forrását.

A nem SEO-zott weblap láthatatlan a keresőmotorok számára, több oknál fogva sem tudja a toppos találatok között megjeleníteni, egyszerűen nem tartja relevánsnak a többi keresőoptimalizált oldalhoz képest.

Ha nem csak presztízsből van szükséged saját honlapra, akkor kulcsfontosságú, hogy azokat a szavakat, kifejezéseket beleírd a szövegedbe, amire szeretnéd, hogy megtaláljanak az ügyfeleid. Mi ezt tartjuk az egyik legfontosabb szempontnak weblapkészítés szempontjából. Enélkül nem ér túl sokat az oldaladba fektetett energia.

Referenciáink

A weboldalad elkészítése közben figyelünk arra, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki a terveidből. Szakembereink a weboldalad készítése közben a keresőoptimalizálást is elvégzik, ha szeretnéd (SEO). Az előzetes megbeszélések után, a tervezés alatt is folyamatosan kapcsolatot tartunk veled, és lehetőséget adunk a módosításokra. Törekszünk arra, hogy a konkrét igények maximális kiszolgálása mellett felhívjuk a figyelmet azokra az eszközökre, amelyekkel hozzá tudunk járulni a költségoptimalizáló törekvéseidhez. Irodánk Kecskemét belvárosában található

Mondok még egy titkot: erre a sok-sok szövegre is pont azért volt szükség, hogy megtalálj minket a weblapkészítés keresőszóra. Persze az optimalizálás az egy sokrétű, komplex folyamat, amit több szálon kell szimultán futtatni sok időn keresztül ahhoz, hogy révbe érjél. Szükséges a tartalomgyártás, azok feltöltése a különböző internetes felületekre, linket kell építened, és a konkurenciát elemezned kell. Mindez a tudás megtanulható, de ha inkább maradnál a szakmádnál, akkor lépj velünk kapcsolatba és beszéljünk személyesen a részletekről.

kapcsolat