Weboldal készítés

Letisztult webdesign, reszponzivitás, mobilbarát megjelenés és beépített marketing eszközök.

Miért fontos, hogy legyen weboldalad?

Manapság kulcsfontosságú, hogy egy fejlődni vágyó vállalat/szervezet weboldallal rendelkezzen! Hogy miért? A válasz a minél gyorsabb és hatékonnyabb információszerzés. A webhelyek manapság már webhopként is könnyen üzemeltethetőek, így lehetőséget adva a gyors és hatékony termék és szolgáltatás vásárlásra.

Az első dolog, amit figyelembe kell venni egy webhely építésénél, az a domain név. A domain név az, ami azonosítja a vállalatot vagy szervezetet az interneten. A következő dolog, amit figyelembe kell venni, az a hosting szolgáltatás. A tárhelyszolgáltatás az, amely helyet biztosít a webhelynek az interneten való tartózkodáshoz, valamint hozzáférést biztosít e-mail fiókokhoz, adatbázisokhoz és egyéb szolgáltatásokhoz, amelyekre a webhely tulajdonosának szüksége lehet. Ami ezután következik a tartalom és a webdesign felépítése ami előzetes szakértelem hiányában, rosszul kivitelezett módon könnyen buktatója lehet a jövőbeli sikerek eléréséhez.

Ha úgy érzed szakértőkre bíznád a dolgot, akkor lépj velünk kapcsolatba!

Hogyan zajlik nálunk a weboldal megtervezésének folyamata?

 1. Meghallgatjuk az elképzeléseidet. Kérdéseket teszünk fel. Hasznos tanácsokat adunk Neked.
 2. Közösen meghatározzuk a honlapkészítés célját.
 3. Megtervezzük azokat a folyamatokat (pl. árajánlatkérés, kérdőív kitöltése, hírlevélre feliratkozás), amelyeknek működni kell a honlapon a cél eléréséért. 
 4. Meghatározzuk a legfontosabb kulcsszavakat.
 5. Ezután meghatározzuk azokat a menüpontokat és alkalmazásokat, amelyek biztosítani fogják a folyamatok eredményes működését.
 6. A célcsoport és a tevékenység ismeretében meghatározzuk a designnal kapcsolatos alapelvárásokat.

Javaslatot teszünk a célok elérését leginkább segítő domainnévre is. Hosszú távon egy fontos kulcsszót tartalmazó domainnév még akkor is előnyös lehet, ha van már bejegyzett céges domainneved. A tervezés végén készül el a szerződés a honlapod elkészítésére.

reszponziv weblap kecskemet
ötlet

Ötlet

Szükséged van egy online portfólióra, azaz egy weboldalra.

workflow

Tervezés

Mondd el személyesen az elképzelésedet a kecskeméti irodánkban vagy egy online platform valamelyikén.

munkafolyamat

Megvalósítás

Elkészítjük a weblapod demó verzióját, az alap tartalommal és elküldjük véleményezésre.

visszajelzés

Véleményezés

Az első verziót készre csiszoljuk a visszajelzéseid alapján. Addig alakítjuk, amíg nem leszel tökéletesen elégedett vele.

átadás

Átadás

Az ideiglenes helyről feltöltjük a végleges tárhelyre az oldaladat és megtanítunk téged az alapfokú használatára.

Referenciáink

Ismét egy impozáns weboldalt készítettünk. A weboldal a Stenge Autóalkatrésznek készült. A csapat gyári és utángyártott alkatrészek széles kínálatát sorakoztatja fel nagyker árakon. A cég egy igazán reszponzív, nemzetközi szinten is helytálló designt kapott. 

A Dashaa Hair nemzetközi szinten kiemelt, prémium minőségű póthajak forgalmazásával foglalkozik. A webshop 100% emberi, extra tömör, prémium hidratált hajakat kínál. A rendkívül impozáns weboldal célja a gyors és határozott információátadás volt, szemléltetve a termékek valóban kiemelt, luxus minőségét.

Az autogén tréning relaxáció a várandósok számára speciálisan kialakított relaxáció segíti az anyasággal, szüléssel kapcsolatos témák feldolgozásában. Melina kérése az volt, hogy a honlap is ilyen stílusban készüljön. Ennek megfelelően harmonikus kialakításban, letisztultan, várandós kismamákkal szemléltetve készítettük el a weboldalt.

A PropTech Hungary konferenciát harmadik alkalommal rendezik meg, ennek alkalmából újult meg a weboldaluk is. A konferencia célja, hogy hidat képezzen az ingatlan és a technológia között és kaput nyisson egymás felé a két, alapjaiban különböző szektornak.
 
Az elképzelés és a színvilág adott volt, ehhez alakítottuk ki a honlap egyes elemeit, mozgási hatásait. Az összkép hűen tükrözi a PropTech filozófiát, amit ügyfelünk pozitív visszajelzése is igazolt.
A STAR GYM az utóbbi időben az egyik legnagyobb ütemben növekvő kecskeméti edzőterme, egyben sportközössége. Ez a dinamikusság a weboldal elkészítésekor is fő szempont volt. 
 
Az oldal letisztult, lényegretörő, de mégis egyfajta mozgásra motiváló designt kapott. Ügyfelünk személyisége és innovatív sportközössége számunkra is motiváló volt, azóta is itt edz a csapatunk.

A BECS – Bionic Converter Sysmtem (Bionikus Energiaátalakító) egy magyar találmányként forradalmasítja a megújuló energiát használó megoldásokat. Ez az innovatív tervezés egy környezetkímélő technológia a természet mozgásait utánozva nagyobb hatásfokkal tud energiát átalakítani mint a régi rendszerek.

A weboldal tervezésekor fontos szempont volt, hogy cégünk által elkészített 3D animáció fő szerephez jusson, így szemléltetve a BECS valódi egyediségét.

A Bács-Vet méltán híres, hogy országosan az egyik legjobb állatgyógyászati készítményeket kínálja meglévő és jövendő partnereiknek. A társaság kizárólagos forgalmazója a csehországi DYNTEC gyártó cég immunológiai készítményeinek. 
 
A honlap tervezésekor elsődleges volt, hogy a professzionális állatgyógyászati termékekhez méltó megjelenés szülessen. Így egy letisztult, jól átlátható, informatív szakmai weboldal készült el a Bács-Vet számára.

A Zafír Építő Kft. évek óta stabil és kiemelkedő szereplője a magas színvonalú építőipari tevékenységeknek. Ennek megfelelően ügyfelünktől teljes szabadkezet kaptunk, a végeredmény pedig úgy gondoljuk magáért beszél.

A designt a tevékenységi körhöz, és a mai trendeknek megfelelően alakítottuk ki. Ügyfelünk pozitív visszacsatolása pedig számunkra is megfelelő válasz a munkánkra.

A ZKI Zrt.  1943 óta foglalkozik zöldség nemesítéssel. Zöldségfajta-kínálatuk hagyományosan a feldolgozóipari és frisspiaci kínálat legjobbjai közé tartozik. Céljuk a piac által elvárt kimagasló minőségű genetika biztosítása GMO-mentes nemesítési módszerekkel.

Ennek megfelelően egy egyszerű, modern , letisztult zöldszín-dominált weboldal született. A megrendelő elsődleges igényei között szerepelt a keresőoptimalizálás is, így a ZKI Zrt. most a Google top-rangsorában foglal helyet.

Az egyik leginnovatívabb munkánk egy vietnámi székhelyű 3D vizualizációs tevékenységet végző vállalat, az Arqsix weblapjának teljes kivitelezése volt.
 
A 3D építészeti látványtervek területén az Arqsix igen magas minőségét képvisel. Ehhez a minőséghez elengedhetetlen volt egy letisztult, de vizulizációs elemekben bővelkedő weboldal megtervezése.
A jelentős oktatási múlttal és ismertséggel rendelkező GAMF Műszaki és Informatikai Kar felkeresett minket azzal kéréssel hogy korszerűsítsük a jelenlegi weboldalukat. Honlapjukon rengeteg tartalom szerepelt, így ennél a projektünknél az elsődleges szempontunk az átlátható, és könnyen kezelhető felület kialakítása volt. Műszaki és informatikai oktatással foglalkozó intézményről van szó, ezért igyekeztünk a maximumot kihozni magunkból és egy modern, fiatalos és dinamikus weboldalt készíteni számukra. 
Megtiszteltetés volt számunkra, hogy egy olyan jelentőséggel bíró cég mint a Phoenix Mecano Kft. akik már 1993. óta jelen vannak Kecskeméten, minket bízott meg honlapjuk reformálásával és modernizálásával.
 
Ennél a projektnél külösen fontos volt, hogy a különböző tematikájú  aloldalakat a lehető legátláthatóbban rendszerezzük. Emellett pedig a legmodernebb effekteket és technikákat alkalmaztuk a letisztultság jegyében a kimagasló felhasználói élmény biztosítása végett. 
Igazán büszkék vagyunk arra, hogy egy olyan nagy múltú intézménynek készíthettük el a weboldalát, mint a kecskeméti Kodály Zoltán Ének-zenei Általános Iskola, Gimnázium, Szakgimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola. Korábbi oldaluk modernizálása számos feladatot rejtett magában.
 
A végeredmény azonban egy könnyen átlátható, modern megjelenésű, és felhasználóbarát felület lett, amelyen bárki könnyedén el tud igazodni, legyen szó tanárról, diákról vagy szülőről.
Márkafüggetlen autószervíz Kecskeméten. Olajcsere, fék, futómű javítás, motorgenerál, hengerfej felújítás, kuplung, váltójavítás, diagnosztika, autóvillamosság, műszaki vizsgára felkészítés. A tevékenységek komplexitását figyelembevéve készült a weboldal is, ami az összes szolgáltatást bővebben ismerteti. 
 
Az elérhetőségek minden aloldalon külön szekciót foglalnak el, így az árajánlatkérés egyszerű az érdeklődők számára.

Amikor belekezdtünk az ATRA Kft. honlapjának modernizálásába, nagyon fontos szempont volt számunkra, hogy keresőoptimalizált honlapot készítsünk. Cégük az elmúlt években folyamatosan növekedett és fejlődött, azonban az online jelenlétük minimális volt.

Így elkészítettük a SEO szempontoknak megfelelő weboldalukat, illetve a közösségi média csatornáikat. Az online marketingnek köszönhetően még szélesebb körben vált ismertté az ATRA Kft. ezáltal újabb és újabb ügyfelek találnak rájuk.

A Migametáll mindig arra törekszik, hogy túllépjek az ügyfelek elvárásait, és kreatív megoldásokat kínáljon bármilyen igény kielégítésére, legyen szó kanban rendszerek kivitelezéséről, csarnokvázak kialakításáról, ütközésvédők, pneumatikus célgépek létrehozásáról.
 
Miután megtaláltak minket a weboldal készítés kecskemét kulcsszóra, megkezdődött a munka. A szerteágazó szolgáltatatásoknak köszönhetően egy igazán dinamikus honlap vázát terveztük ki és alakítottuk meg a cégnek. Az uralkodó színek a tevékenységi körnek megfelelően a szürke és a sárga színek lettek. Nagy hangsúlyt fektettünk a referenciák és a termékek szemléltetésére.
Somos Anna sminkmester azzal a kéréssel keresett meg minket, hogy egy igazán korszerű, szaktudásához és minőségi szolgálatásaihoz a legmodernebb kialakítást kölcsönözzük a honlapjának. 
 
Annának a divatszakmával is folyamatosan lépést kell tartania, így színekben és struktúrális kialakításban a nőies vonalat követve, kaptuk az alábbi esztétikus végeredményt.
 
A Gomép, mint építőipari vállalkozás, mára a térség elismert, és országosan is kiemelkedő, csaknem 100 főt foglalkoztató építőipari szereplővé nőtte ki magát.
 
Tevékenységi körük 3 fő pilléren alapul. Építőanyag kereskedés, generálkivitelezés, nyílászáró gyártás. Ez a hármas az építőipari kivitelezés teljes egészét magába foglalja. Ennek megfelelően a struktúrális kialaításkor a vezérszín és a modernitás visszaköszönésével, az elérhetőségekre és a referenciákra helyeztük a hangsúlyt.

Árak

landing oldal

landing oldal

90.000 Ft / + áfa*
 • 1 nyelv
 • statisztika hozzáadás
 • 1 db reszponzív weboldal
 • optimalizálás 1 db kulcsszóra
uzleti weboldal

üzleti weboldal

290.000 Ft / + áfa*
 • 2 nyelv
 • statisztika hozzáadás
 • 5 db reszponzív aloldal
 • optimalizálás 5 db kulcsszóra
webshop

webshop

írj nekünk -
 • termékek feltöltése
 • aloldalak elkészítése
 • statisztika hozzáadás
 • termékek optimalizálása

* Áraink tájékoztató jellegűek. Pontos árajánlatot, emailben, a projekt megismerése után tudunk küldeni.