Videó digitalizálás

Az egyre növekvő piaci igényeket kiszolgálva létrehoztunk egy új szolgáltatást, Kazetta Digitalizálás néven. Az igazat megvallva, nem is volt szükség egy átfogóbb piaci elemzésre, mivel heti rendszereséggel kaptunk felkérést hasonló munkákra. Az igény onnan ered, hogy ma már mindenkinek ott virít a wifis, okos TV a nappalijában, amire már nem tudja csatlakoztatni a pár évtizeddel korábban gyártott készülékeit.

Valójában átalakító kábelek és külső videó kártya segítségével megoldható a kazetta digitalizálás házilag is, azonban érdemes elgodolkodni azon, hogy megéri-e a befektetés egy egyszeri projekthez?

Mindkét esetben azt tanácsoljuk, hogy ne halogassátok túl sokáig a régi kazettáitok felmásolását a merevlemezeitekre, mert a szalagok messze nem örökéletűek. A levegő páratartalma, az extrém hőingadozás és a mágnesesség elvesztése mind hozzájárulnak a kazettáitok életének rövidüléséhez.

Válaszd a mi szolgáltatásunkat, ha szeretnéd a lehető legrövidebb időn belül és a legjobb minőségben újra átélni a kazettás emlékeidet. Cégünk Kecskeméten található, személyes kazettaleadás esetén előzetes bejelentkezés szükséges, mivel nincs állandó nyitvatartásunk. További információért kattintsatok az alábbi ikonra!