Reklámfilm készítés

Reklámfilm készítés profin és elérhető áron! Mi partnerek vagyunk a filmkészítés minden egyes fázisában. Az ötleteléstől kezdve, a tervezésen át, a teljes kivitelezési folyamatot és az utómunkát is beleszámítva.

Legyél jelen az online világban!

A filmezés nem csak a fő profilunk, hanem egyben a hobbink is. Ezért minden egyes projektünket a maximalizmus jelzővel jellemezném, legyen szó image filmről, referenciafilmről vagy akár reklámfilmről.

Ha hatékonyan és gyorsan szeretnél bemutatkozni, akkor a legjobb döntés egy komplex film elkészítése és megosztása a nagyközönség számára. A filmek könnyen reprezentálni tudják a vállalati stratégiádat, termékeid és szolgáltatásaid minőségét. Válassz a videófajták közül a felhasználási céljaidnak megfelelően!

Egy image film segítségével bemutathatod a céged arculatát, megmutathatod értékeidet és nem utolsó sorban a presztízs növelés fő eszköze is lehet.

A referenciafilm inkább a cég tevékenységére összpontosít. Betekintést nyújt a munkád részleteibe, dokumentumfilm hatású összképet ad.

Egy reklámfilm a vállalatod fő tevékenységét mutatja be maximum egy percben. Míg régebben a reklámról a televíziós reklámok sora jutott eszünkbe, napjainkban általánossá vált, hogy az online felületeken találkozzunk velük, sokszor nagyobb elérést és magasabb megrendelőszámot elérve.

Olvass bele blogunkba, hogy jobban megismerhess minket.

tiszta-kamera

Referencia reklámfilmek

Kampányfilm a Livlia ingatlanportál megbízásából készült el. Célja az ismertség és a kedveltség növelése.

1.rész

Livlia ingatlanportál reklámunk 2.része, kicsit mozgalmasabb kameramozgással.

3. rész

4. rész

A Hilti új típusú vésőjét bemutató reklámfilm. A termék legfontosabb előnye, hogy rugalmasabb a hasonló márkákhoz képest, így hosszabb az élettartama is.

Ezt a tulajdonságát egy frappáns kis animációval tudtuk a legjobban bemutatni.
www.hilti.com

megrendelő: Dr. Immun

szereplő: Biba Kitti

reklámügynökség: Mi voltunk 🙂

IÓ, CIÓ, KCIÓ, AKCIÓ – Soha vissza nem térő AKCIÓ! Csak tessék csak tessék, itt a Black Friday! Az online csalók egyre kifinomultabb módszerekkel szedik rá áldozataikat, ezért fontos, hogy ebben az időszakban fokozottan figyeljünk online tevékenységeinkre, különösen a vásárlások során.

Toborzó kampányfilmet készítettünk, a 2020-as kibervédelmi verseny alkalmából.
A cél az volt, hogy levetkezzük a “sötétben a garázsban csukjában hekkelek” kliséket és egy humoros, lelkesítő hangulatot adjunk át. Úgy érezzük, hogy ez sikerült Aranyosi Péter segítségével, egy élmény volt vele a forgatás!

Aranyosi Péter hackelésre invitál minket ebben a toborzó videóban!

Gyártási technológiát bemutató videó, ami a kecskeméti Mercedes gyár számára készült.

Az Arqsix számára készítettük el a 2021-es showreel-jüket a legjobb animációs videóikból.

Image film referenciák

Munkaerőt toborzó reklámfilm. Fiatalos, trendi és lelkesítő.

A Gravic Group a világ egyik vezető cége stancolásban és nyomtatásban. A megbízásunk célja az volt, hogy bemutassuk a cég hi-tech eszközparkját, szolgáltatásait és emberközpontú gondolkodását.

Ha érdekel a nyomdaipar, akkor ide kattintva többet is megtudhtasz róluk.

Az ATRA Kft-ről készült reklámfilm.

A videót közel egy éven keresztül forgattuk egy nagyobb megbízás keretein belül. A korábbi tartalommarketinges filmeket szerkesztettük össze egy nagyobb filmmé, ami bemutatja a cég teljes portfólióját.

Egy nagyszerű intézmény, a Merci Iskola kért fel minket a filmük elkészítésére.

Az 500.000. legördült autó gyártását bemutató kisfilm.

A KUKA Hungária Kft. számára készült bemutatkozó kisfilm.

Tekints be a reklámfilm készítés kulisszái mögé!

Egy jó reklámfilm előkészítése rengeteg időt és energiát igényel. Ezért betekintést engedünk számodra egy igazi filmes környezet kulisszái mögé. Nézd meg werkfotós galériánkat, és a következő reklámfilm akár már a te igényeid készülhet. Vedd fel velünk a kapcsolatot, meghallgatjuk a céljaidat, a szakmai stáb ötletelésbe kezd és egy filmed gyártási költségeinek fixálása után a professzionális kivitelezési folyamat el is kezdődhet.

Kezdd el és mérd az eredményeket!

Fontos kiemelnünk, hogy az aktuális trendeknek megfelelően készítjük a munkáinkat. Az online felület előnye, hogy a közönséget hatékonyabban és magasabb számban találhatod meg, minimális hirdetési költséggel. A videók online platformra történő készítésének nagy előnye még a célzottság. A reklámfilmek hatására az érdeklődők, majd a megrendelők köre is gyorsan emelkedni kezd, ami hosszabb távon a bevételeidre is pozitív hatást gyakorol.

Jöjjön egy innovatívabb ajánlás, nézzük mit is tudnak a vírusvideók. A vírusvideó egy olyan formátum, aminek az internetes megosztások révén vírusszerűen terjedve válik népszerűvé, elsősorban a social media oldalakon. A vírusvideók gyakran humoros tartalmúak, és nem feltétlenül reklámvideók. Vírusvideó lehet egy videoklip vagy akár felhasználók által készített otthoni felvétel is. Manapság ebben a formátumban is nagy potenciál rejlik.

Árak

kamera allvanyon

Dokumentálás

25.000 Ft / órától + áfa*
 • 1080p
 • 1 operatőr
 • 1 DSLR kamera
 • alap szerkesztés
rendezveny filmezese

Kisfilm forgatás

45.000 Ft / órától + áfa*
 • 4K felbontás
 • világítás, hangtechnika
 • 2 DSLR kamera, 2 operatőr
 • 2-3 perces kisfilm szerkesztése
filmezes

Reklámfilm készítés

írj nekünk -
 • 4,6K felbontás
 • mozikamera, operatőr
 • világítás, hangtechnika
 • reklámfilm szerkesztése

* Áraink tájékoztató jellegűek. Pontos árajánlatot, emailben, a projekt megismerése után tudunk küldeni.

Dicséret és egy kis boost önmagunknak! 🙂

Fiatalos stábunk folyamatosan fejleszti önmagát, követjük a legújabb trendeket. Mindent az igényeidnek megfelelően kivitelezünk, akár kis büdzsés imagefilmről, akár nagy költségvetésű TV reklámspotról van szó.

Minden felkéréskor tele vagyunk ötletekkel. Partnerek vagyunk a reklámfilm készítés minden egyes fázisának kivitelezésében. Az ötleteléstől kezdve, a forgatókönyv íráson és a forgatáson át, egészen az utómunkáig. A magas minőség garantált!