fbpx

reklámfilm készítés

Reklámfilm készítés profin és elérhető áron! Mi partnerek vagyunk a filmkészítés minden egyes fázisában. Az ötleteléstől kezdve, a tervezésen át, a teljes kivitelezési folyamatot és az utómunkát is beleszámítva.

Tekints be a kulisszák mögé!

Egy jó film előkészítése rengeteg időt és energiát igényel. Ezért betekintést engedünk számodra egy igazi filmes környezet kulisszái mögé. Nézd meg werkfotós galériánkat, és a következő reklámfilm akár már a te igényeid készülhet. Vedd fel velünk a kapcsolatot, meghallgatjuk a céljaidat, a szakmai stáb ötletelésbe kezd és egy filmed gyártási költségeinek fixálása után a professzionális kivitelezési folyamat el is kezdődhet.

“Olykor egy nyíl többet mond ezer szónál” – Bálint Coelho

100% higiénia

2020-ban légy jelen az online világban!

A filmezés nem csak a fő profilunk, hanem egyben a hobbink is. Ezért minden egyes projektünket a maximalizmus jelzővel jellemezném, legyen szó image filmről, referenciafilmről vagy akár reklámfilmről.

Ha hatékonyan és gyorsan szeretnél bemutatkozni, akkor a legjobb döntés egy komplex film elkészítése és megosztása a nagyközönség számára. A filmek könnyen reprezentálni tudják a vállalati stratégiádat, termékeid és szolgáltatásaid minőségét. Válassz a videófajták közül a felhasználási céljaidnak megfelelően!

• Egy image film segítségével bemutathatod a céged arculatát, megmutathatod értékeidet és nem utolsó sorban a presztízs növelés fő eszköze is lehet.

• A referenciafilm inkább a cég tevékenységére összpontosít. Betekintést nyújt a munkád részleteibe, dokumentumfilm hatású összképet ad.

• Egy reklámfilm a vállalatod fő tevékenységét mutatja be maximum egy percben. Míg régebben a reklámról a televíziós reklámok sora jutott eszünkbe, napjainkban általánossá vált, hogy az online felületeken találkozzunk velük, sokszor nagyobb elérést és magasabb megrendelőszámot elérve.

Olvass bele blogunkba, hogy jobban megismerhess minket.

reklámfilm készítés

Kezdd el és mérd az eredményeket!

Fontos kiemelnünk, hogy az aktuális trendeknek megfelelően készítjük a munkáinkat. Az online felület előnye, hogy a közönséget hatékonyabban és magasabb számban találhatod meg, minimális hirdetési költséggel. A videók online platformra történő készítésének nagy előnye még a célzottság. A reklámfilmek hatására az érdeklődők, majd a megrendelők köre is gyorsan emelkedni kezd, ami hosszabb távon a bevételeidre is pozitív hatást gyakorol.

Jöjjön egy innovatívabb ajánlás, nézzük mit is tudnak a vírusvideók. A vírusvideó egy olyan formátum, aminek az internetes megosztások révén vírusszerűen terjedve válik népszerűvé, elsősorban a social media oldalakon. A vírusvideók gyakran humoros tartalmúak, és nem feltétlenül reklámvideók. Vírusvideó lehet egy videoklip vagy akár felhasználók által készített otthoni felvétel is. Manapság ebben a formátumban is nagy potenciál rejlik.

Toborzó kampányfilmet készítettünk, a 2020-as kibervédelmi verseny alkalmából.
A cél az volt, hogy levetkezzük a “sötétben a garázsban csukjában hekkelek” kliséket és egy humoros, lelkesítő hangulatot adjunk át. Úgy érezzük, hogy ez sikerült Aranyosi Péter segítségével, egy élmény volt vele a forgatás!

A Gravic Group a világ egyik vezető cége stancolásban és nyomtatásban. A megbízásunk célja az volt, hogy bemutassuk a cég hi-tech eszközparkját, szolgáltatásait és emberközpontú gondolkodását.

Ha érdekel a nyomdaipar, akkor ide kattintva többet is megtudhtasz róluk.

Gyártási technológiát bemutató videó, ami a kecskeméti Mercedes gyár számára készült.

A Hilti új típusú vésőjét bemutató reklámfilm. A termék legfontosabb előnye, hogy rugalmasabb a hasonló márkákhoz képest, így hosszabb az élettartama is.

Ezt a tulajdonságát egy frappáns kis animációval tudtuk a legjobban bemutatni.
www.hilti.com

Az ATRA Kft-ről készült reklámfilm.

A videót közel egy éven keresztül forgattuk egy nagyobb megbízás keretein belül. A korábbi tartalommarketinges filmeket szerkesztettük össze egy nagyobb filmmé, ami bemutatja a cég teljes portfólióját.

Reklámfilm a Nemzeti Kibervédelmi Intézet számára toborzási célból.

Az 500.000. legördült autó gyártását bemutató kisfilm.

Egy nagyszerű intézmény, a Merci Iskola kért fel minket a filmük elkészítésére.

Munkaerőt toborzó reklámfilm. Fiatalos, trendi és lelkesítő.

Kampányfilm az ittas vezetés megelőzésének céljából.

…hogy mindenki hazaérjen!

A KUKA Hungária Kft. számára készült bemutatkozó kisfilm.

Aranyosi Péter hackelésre invitál minket ebben a toborzó videóban!

Dicséret és egy kis boost önmagunknak! 🙂

Fiatalos stábunk folyamatosan fejleszti önmagát, követjük a legújabb trendeket. Mindent az igényeidnek megfelelően kivitelezünk, akár kis büdzsés imagefilmről, akár nagy költségvetésű TV reklámspotról van szó.

Minden felkéréskor tele vagyunk ötletekkel. Partnerek vagyunk a filmgyártás minden egyes fázisának kivitelezésében. Az ötleteléstől kezdve, a forgatókönyv íráson és a forgatáson át, egészen az utómunkáig. A magas minőség garantált!

kapcsolat