reklámfilm készítés

Reklámfilm készítés profin és elérhető áron! Mi partnerek vagyunk a filmkészítés minden egyes fázisában. Az ötleteléstől kezdve, a tervezésen át, a teljes kivitelezési folyamatot és az utómunkát is beleszámítva.

Tekints be a reklámfilm készítés kulisszái mögé!

Egy jó reklámfilm előkészítése rengeteg időt és energiát igényel. Ezért betekintést engedünk számodra egy igazi filmes környezet kulisszái mögé. Nézd meg werkfotós galériánkat, és a következő reklámfilm akár már a te igényeid készülhet. Vedd fel velünk a kapcsolatot, meghallgatjuk a céljaidat, a szakmai stáb ötletelésbe kezd és egy filmed gyártási költségeinek fixálása után a professzionális kivitelezési folyamat el is kezdődhet.

100% higiénia

2020-ban légy jelen az online világban filmekkel!

A filmezés nem csak a fő profilunk, hanem egyben a hobbink is. Ezért minden egyes projektünket a maximalizmus jelzővel jellemezném, legyen szó image filmről, referenciafilmről vagy akár reklámfilmről.

Ha hatékonyan és gyorsan szeretnél bemutatkozni, akkor a legjobb döntés egy komplex film elkészítése és megosztása a nagyközönség számára. A filmek könnyen reprezentálni tudják a vállalati stratégiádat, termékeid és szolgáltatásaid minőségét. Válassz a videófajták közül a felhasználási céljaidnak megfelelően!

• Egy image film segítségével bemutathatod a céged arculatát, megmutathatod értékeidet és nem utolsó sorban a presztízs növelés fő eszköze is lehet.

• A referenciafilm inkább a cég tevékenységére összpontosít. Betekintést nyújt a munkád részleteibe, dokumentumfilm hatású összképet ad.

• Egy reklámfilm a vállalatod fő tevékenységét mutatja be maximum egy percben. Míg régebben a reklámról a televíziós reklámok sora jutott eszünkbe, napjainkban általánossá vált, hogy az online felületeken találkozzunk velük, sokszor nagyobb elérést és magasabb megrendelőszámot elérve.

Olvass bele blogunkba, hogy jobban megismerhess minket.