online marketing

Építs márkát, találd meg a célcsoportod, növeld a forgalmad!

Használd ki az online marketingben rejlő lehetőségeket!

Nem túlzás azt mondani, hogy online marketing nélkül ma már nincs sikeres vállalkozás, legalábbis nem a mérhető maximumán teljesít.

Tudtad, hogy a Googleben való keresések 50%-a vásárlással végződik? Pakolj fel tartalmat a cégedről a netre és akkor nem maradsz ki az online vérkeringésből! Ha ezeket csak telefonnal készíted el, már akkor is elindultál a sikerhez vezető úton.

Facebook, Youtube és Instagram. Ez a három legnagyobb social media felület, ahonnan ügyfeleid többsége napi szinten értesül a világ híreiről, és a vásárlási szokásaikat is az itt látott tartalmak határozzák meg. A social media platformok segítségével közvetlenül kommunikálhatsz az érdeklődőkkel, könnyedén érheted el a célcsoportodat, leendő ügyfeleidet. A közösségi médián megjelenő tartalmak rengeteg potenciált hordoznak magukban, az elérés szinte garantált, a minőségi tartalmak pedig könnyedén jelenthetnek piacvezető szerepet a vállalkozásod számára.

A social media magas szintű használatához két fontos dologgal kell tisztában lenned. Az egyik az, hogy ez egy folyamatosan változó terület, ahol a szabályok napi szinten módosulhatnak. A másik pedig, hogy a közösségi oldalak menedzselése idő- és energiaigényes feladat, mivel folyamatosan mozgásban kell tartani a követőket, aktualizálni kell, mindig valami újat és figyelemfelkeltő posztot kell közzétenni, válaszolni kell a kérdésekre, kommentekre, stb. A lényeg a tartalom minősége, valamint a platformjaid folyamatos menedzselése! Fontos, hogy a tartalom a te célcsoportodhoz szóljon, és illeszkedjen a többi kommunikációs csatornádhoz is (weblap, webshop, stb.).

Akik már minket választottak!

Phoenix-Mecano Kft.

Facebook rajongói oldal üzemeltetése, hirdetés menedzselése
Instagram, Youtube üzemeltetése.

Atra Kft.

Facebook rajongói oldal üzemeltetése, hirdetés menedzselése,
Instagram, Youtube üzemeltetése, Tartalomgyártás (fotó, videó),
Weboldal készítés, 
Blogírás

Gomép Kft.

Facebook rajongói oldal üzemeltetése, hirdetés menedzselése,
Instagram, Youtube üzemeltetése, Tartalomgyártás (fotó, videó),
Weboldal készítés

NJE GAMF Műszaki és Informatikai Kar

Facebook rajongói oldal üzemeltetése, hirdetés menedzselése,
Instagram, Youtube üzemeltetése, Tartalomgyártás (fotó, videó),
Weboldal készítés

Barbarie Kacsa

Facebook & Instagram rajongói oldal üzemeltetése, hirdetés menedzselése, tartalomgyártás (fotó, videó)

Social media marketing szolgáltatásaink

Facebook oldalak üzemeltetése
Manapság már nyilvánvaló, hogy a Facebook oldal minőségét nem csak a követők száma határozza meg, és a kétségbeesett like-keresés nem ér fel a közösségépítés erejével. Az egész folyamatban a legfontosabb a hatékony üzemeltetés: moderálással, felügyelettel, tanácsadással, akár teljes menedzseléssel, statisztikák kielemzésével.

Facebook hirdetési kampányok
Nem mindegy, hogy kattintásonként 100 Ft-ot fizetünk, vagy csak 10-et. Az ügyféllel közösen átbeszéljük az igényeket, és az ehhez leginkább illeszkedő, leghatékonyabb kampánymodellt választjuk ki. Gondoskodunk arról is, hogy az adott összegből a lehető legnagyobb számban érjük el a célközönség tagjait.

Egyéb social media marketing megoldások
Manapság nem túlzás azt mondani a social media platformok tekintetében, hogy a Youtube és az Instagram beelőzte a Facebookot. Ezt az állítást kétségbe lehet vonni, de nem lehet elvitatni, hogy lassan ugyanolyan marketingértékkel bír az imént említett két oldal. A kizárólagos videós és képi tartalmak megjelenítése egyet jelent a tartalommal, ahogy korábban is említettük. Mi abszolút javasoljuk a YouTube és az Instagram profil létrehozását, viszont ha a projekt megkívánja, bevethetjük a Twittert, a Tumblr-t, a Pinterest-et vagy akár a Foursquare-t is!

Tanácsadás, audit
Amikor már túl régóta benne vagy egy projektben, sokszor az alapvető hibák sem tűnnek fel, csak észleled, hogy valami nincs rendben. Nincs növekedés csak stagnálás, rosszabb esetben hanyatlás jellemzi a vállalati működést. A problémák könnyen szemet szúrhatnak egy kívülálló szakmai gárdának. Ezért hasznos, és szükséges, hogy időnként leellenőriztesd a munkádat, ugyanis egy audit során feltárjuk az erősségeket és a gyengeségeket, valamint javaslatot is teszünk ez utóbbiak megszüntetésére.

Weboldal készítés
Segítünk, ha többre van szükséged a közösségi oldalak által nyújtott lehetőségeknél, open source alapú (WordPress) egyszerű honlapok létrehozásában, desktop és mobil eszközökre való optimalizálásában. Akár egy komplett webshop összerakásában is segítségedre lehetünk. Egy weboldal elkészítésének árai azonban nem általánosíthatóak. Az árak egyedi igények szerint változnak, de egy alapos árkalkulációt követően részletes tájékoztatást tudunk adni számodra az anyagiakról is.