Ember tervez, hekker elvesz!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Rég nem jelentkeztünk új poszttal, hiszen az elmúlt hónapokban bővelkedtünk reklámfilm forgatásokban, amikről most számolunk be nektek utólag.

Például felkérést kaptunk a Nemzeti Kibervédelmi Intézettől, hogy idén is mi készítsük el a verseny beharangozó videóját. Miután közösen megterveztük részletesen a forgatást és eldöntöttük ki lesz a főszereplő, megkezdőtek a forgatás előtti utolsó lépések. Egyeztetések a statisztákkal, a helyszín felmérése és az egész terv átnézése. A forgatás gördülékenyen és hatékonyan folyt. Aranyosi Péterrel gyorsan tudtunk haladni a felvételekkel, nagyon profi a Művész Úr! Forgatás után közös képkészítésre is jutott időnk, majd egy kis nasival és beszélgetéssel zártuk a napot.

Ezután kezdődött az utómunka. Aranyosi Péter fellépései és szereplési rutinja miatt nem kellett sokszor felvenni a jeleneteket, viszont vágásnál izzasztó volt választani hiszen jobbnál jobb felvételek készültek. Amikor minden a helyére került időrendben, akkor jöttek a speciális effektek.

A monitorokra utólag szerkeztettünk a programozással kapcsolatos képernyő felvételeket, mert sajnos a kamerán keresztül szinte egyáltalán nem látszódott. Miután minden kész lett és az ügyfél is elfogadta, a reklám készen is állt a publikálásra a nagyközönség számára.

Az ügyfél elégedetten fogadta el a végleges verziót. Nagy öröm volt, hogy ismételten mi készíthettük el a verseny reklámanyagát és reméljük a jövőben is minket kérnek fel a további projektekre!