Nálunk is járt a Mikulás

Nálunk már járt a Mikulás, és mozikamerák voltak a puttonyában! És hogy ennek miért örülhetsz Te is?

Ezek után még tökéletesebb filmeket tudunk gyártani Nektek, hiszen a Black Magic URSA Mini Pro kamerák képminősége messze túlszárnyalja a szokványos tükörreflexes kamerák képességét.
Ez a professzionális digitális kamera filmkészítésre született, és a 4.6K-s hihetetlen képminőség igazi moziélményt ad vissza. A hatalmas (15 léptékes) dinamikai tartomány azt jelenti, hogy ezzel a kézi kamerával nagyobb felbontású és jobb dinamikatartományú felvételt tudunk készíteni, mint a legtöbb Super 35 mm-es érzékelővel ellátott digitális géppel! A maximális 60-as képkocka sebesség pedig garantálja a legkülönbözőbb akciófelvételek folyamatos és finom mozgású forgatását.

Ez mind szép és jó, de mi ebből a hasznod? Manapság egyre gyorsabban fejlődik a technológia, és emiatt a minőségi elvárás is. Ha csak egy 5-10 évet megyünk vissza az időben, még sehol se volt elvárás a 720-as felbontású kép, nemhogy a Full HD. Idővel a 4K lesz az új standard is, és úgy fogunk visszatekinteni az 1080-as felbontású videókra, mint a letűnt korok elavult formátumára.

Nekünk célunk lépést tartani a korral, és az új igényekkel. Hát Neked?

Új perspektívák a rendezvényfotózásban: a drón fotózás

Új perspektívák a rendezvényfotózásban: a drón fotózás

A drónok használata új perspektívát hozott a fotózás és a filmezés világába is, hiszen így minden nehézséget kiiktatva lehet elkészíteni a felvételeket. A drón fotózás a kreatív ötletek megvalósításához ma már alapvető dolog; egy jó gép kell hozzá és egy személy, aki megbízhatóan tudja kezelni, a kettő találkozásából pedig lélegzetelállító képek születnek.

A drón fotózás mára kihagyhatatlan eszközévé vált minden olyan projektnek, ahol szeretnék a legtöbbet kihozni a lehetőségekből. Egy reklámfotózás, egy filmforgatás, vagy egy rendezvényfotózás alkalmával többet tehet hozzá a látványhoz és a narratívához a drón fotózás. Elég kibérelni a megfelelő gépet, rábízni a megfelelő emberre és csodás dolgok születnek. Minden részlet és minden nézőpont megörökíthető a megfelelő szögből, csupán kreativitás szükséges hozzá!

Ha szeretnéd igénybe venni a drón fotózást valamelyik projektedhez, eseményedhez, keress minket bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Hajnali bevetés a Mercedes építkezésen

Havonta dokumentáljuk az újonnan épülő kecskeméti Mercedes gyár építkezését. Egyik este az jutott eszünkbe, mi lenne, ha most hajnalban mennénk ki, napfelkeltekor kattintani pár képet?

Így történt, hogy reggel 6:30-ra már kint voltunk az építkezés területén. Szerintünk nagyon érdekes képek születtek! A drónosak közül némelyik mintha nem is itt készült volna, ahogyan ködbe borult a hajnali földterület. Ezekről később láthattok pár képet, addig is kövessetek minket!

HILTI véső reklámfilmforgatás

Leforgattunk egy reklámfilmet a HILTI új, még strapabíróbb vésőjéről.
A forgatás két délelőttöt vett igénybe: Az első nap az eszköz használatáról forgattunk külső helyszínen, majd utána a vésők strapabírását teszteltük és kaptuk lencsevégre.

Itt egy pár fotó a forgatásról, lejjebb pedig az elkészült reklámfilmet láthatjátok.

Az elkészült film