fbpx

grafikai tervezés

Legyen szó bármilyen kreatív grafikáról, egyedi elképzelésről, csak a képzeleted szabhat határt! Legyen az print vagy online forma, mi elkészítjük neked.

Portfóliónk

Fontos a megjelenés! A vállalati szektorban ma már kiemelt fontosságú. Logók, névjegykártyák, hírlevelek, levélpapírok, emléklapok, brossúrák, prospektusok, legyen szó bármilyen kreatív ötletről, mi megvalósítjuk! Kulturális és sporteseményekhez plakátok, szóróanyagok elkészítését is vállaljuk, ami nem csak print formában, de akár kizárólag online, a social media felületekre is kérhető. Családi események, esküvők, szülinapok, vállalati rendezvények esetén is forduljon hozzánk bizalommal!

Te hozod az elképzelést, mi együtt ötletelünk veled, a teljes tervezést és a megvalósítást pedig bízd ránk!

A grafikai tervezés árai igen szerteágazóak. A kivitelezés során nem mindegy, hogy az adott projekt több napos tervezést és megvalósítást igényel, vagy egy pár órás aktív ötletelés és tervezési folyamat után 1-2 napon belül a megrendelő számára kézhez vehető. Pontos árkalkulációért keress fel minket! Biztos vagyok benne, hogy kedvező árajánlattal tudunk szolgálni számodra.

Csordás Bettina - grafikus / kiadványszerkesztő

Egészen fiatal koromra nyúlik vissza a digitális grafika iránti érdeklődésem. A nyári szüneteket kezdetben kisebb honlapok létrehozásával és azok teljes grafikai megjelenítésének, tartalmának szerkesztésével töltöttem. Akkoriban még csak alap szinten ismerkedtem az Adobe Photoshoppal, mára ez professzionalizálódott bennem, teljesen új esztétikai látásmódot adott, és rendszeres, napi szintű időtöltéssé vált. Több, mint 6 évet töltöttem kiadványszerkesztőként a vállalati szektorban. A diplomám megszerzése után volt szerencsém a Magyar Olimpiai Bizottság gyakornoki programjában is részt venni. A MOB kommunikációs csapatát erősíthettem kreatív, social media megjelenítésekkel, grafikai tevékenységeimmel és videós munkáimmal.

Precizitás, perfekcionizmus. Ezek a szavak jellemzik leginkább a munkámat.

kapcsolat