fbpx

Ember tervez, hekker elvesz!

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin

Rég nem jelentkeztünk új poszttal, hiszen az elmúlt hónapokban bővelkedtünk reklámfilm forgatásokban, amikről most számolunk be nektek utólag.

Például felkérést kaptunk a Nemzeti Kibervédelmi Intézettől, hogy idén is mi készítsük el a verseny beharangozó videóját. Miután közösen megterveztük részletesen a forgatást és eldöntöttük ki lesz a főszereplő, megkezdőtek a forgatás előtti utolsó lépések. Egyeztetések a statisztákkal, a helyszín felmérése és az egész terv átnézése. A forgatás gördülékenyen és hatékonyan folyt. Aranyosi Péterrel gyorsan tudtunk haladni a felvételekkel, nagyon profi a Művész Úr! Forgatás után közös képkészítésre is jutott időnk, majd egy kis nasival és beszélgetéssel zártuk a napot.

Ezután kezdődött az utómunka. Aranyosi Péter fellépései és szereplési rutinja miatt nem kellett sokszor felvenni a jeleneteket, viszont vágásnál izzasztó volt választani hiszen jobbnál jobb felvételek készültek. Amikor minden a helyére került időrendben, akkor jöttek a speciális effektek.

A monitorokra utólag szerkeztettünk a programozással kapcsolatos képernyő felvételeket, mert sajnos a kamerán keresztül szinte egyáltalán nem látszódott. Miután minden kész lett és az ügyfél is elfogadta, a reklám készen is állt a publikálásra a nagyközönség számára.

Az ügyfél elégedetten fogadta el a végleges verziót. Nagy öröm volt, hogy ismételten mi készíthettük el a verseny reklámanyagát és reméljük a jövőben is minket kérnek fel a további projektekre!