rólunk

Stúdiónk lelkes fiatalokból áll, akik folyamatosan keresik a fejlődésüket, friss gondolkodással és látásmóddal rendelkeznek. 

Együttműködünk a Mercedes-Benz gyárral, Hiltivel, Kühne-Nagellel és Siemens-szel. Munkáink minőségét az ő elvárásaiknak megfelelően magas szinten műveljük. A régóta tartó együttműködés remek mutatója ügyfeleink elégedettsége. Nem hiszed? Tegyél minket próbára! 🙂

A munkáinkat a lehető legprofesszionálisabb módon végezzük. Nagy büdzsés reklám filmjeinkhez más filmes csapatokkal is van lehetőségünk kooperálni. Jelenleg a Black Magic URSA mini pro mozikamerákkal dolgozunk, illetve a Nikon csúcs kategóriás DSLR-jeivel. Stábunknak lehetősége van különböző saját kamera mozgató eszközökkel és fényfelszereléssel dolgozni.

cégünk története

A Somos Media Bt. 1993-ban alakult, a cégünk kecskeméti székhelyű, így megrendeléseink nagy részét a helyi nagy nemzetközi vállalatok biztosítják, mint a Mercedes-Benz, Knorr-Bremse Fékrendszerek, Kuehne+Nagel stb. Ezen kívül az ország minden területéről érkeznek megkeresések, és a globális cégek leányvállalatain keresztül gyakoriak a külföldi megrendelések, felkérések is. Vállalatunk fő profilja a filmkészítés, ezen belül vállaljuk reklámfilmek, image filmek, és animációs filmek elkészítését. Partnerek vagyunk a filmgyártás minden egyes fázisának a kivitelezésében, az ötleteléstől kezdve a forgatókönyv íráson át a forgatásig és az utómunkáig.

Online marketing szolgáltatásunk révén segítjük partnereinket az üzletszerzés és értékesítés folyamatában, hiszen ezen tevékenységünk révén releváns tömegeket, vásárlókat érhetnek el. Ez a módszer a céges marketing jövője, hiszen sokkal célozhatóbb, mérhetőbb és jelentősen olcsóbb, mint akár egy TV reklám. Az elkészült videókat online felületeken tesszük közzé és meg is hirdetjük azokat. Sokak által kedvelt szolgáltatásunk során a közösségi oldalak részbeli, vagy teljes kezelésére is különös figyelmet fordítunk. A forgatókönyvet az előzetesen kitűzött célok alapján készítjük el és formáljuk a megrendelők igényeire. Vállalkozásunk fotózással is foglalkozik. Főként rendezvényeket (céges rendezvények, bemutatók, koncertek stb.) fotózunk, melyeken a legfontosabb, hogy át tudjuk adni a képeken keresztül az esemény hangulatát. Emellett vállalunk portréfotózást is, legyen szó akár üzleti vagy hétköznapi megjelenésről. 

Cégünk folyamatosan fejlődik. Ezt bizonyítja az is, hogy évről évre nagyobb árbevételt érünk el. A folyamatos fejlődés részeként mind eszközparkunk, mind csapatunk létszámát is bővítjük. Tavaly nagy figyelmet fordítottunk a technológiai innovációra és szolgáltatásaink bővítésére. 2018-ban többek közt 2 db Blackmagic mozikamerával bővítetük az eszközparkunkat, mely révén meg tudjuk tartani régiós piacvezető szerepünket a filmkészítésben.

Somos Bálint

ügyvezető

“Szerencsés vagyok, mert a munkám a hobbim, és a szenvedélyem is egyben! 7 év nemzetközi filmes és fotós karrier után költöztem haza újra Magyarországra.”

Birizdó Réka

fotó / drón

2015 óta dolgozom a csapatban, amikor is megvettem az első drónom. Mindig is kütyü mániás voltam, és imádom ezt csinálni.
Munka mellett egy egyetemi képzést is folytatok, kereskedelem & marketing szakirányban.

Virág Gergő

operatőr

“2016-ban filmművész szakirányon szereztem diplomát az Eszterházy Károly Egyetemen. Motion-graphics-szel és filmrendezéssel foglalkozom. Szabadidőmben zenekarban zenélek.”

Knoll András

vágó

“Régi vágyam volt videószerkesztőként dolgozni egy profi stáb részeként. 2013-ban elvégeztem egy képzést, amivel egy frissen alapított stúdiónál dolgozhattam majd 5 évig. 
Ezek után 2018 elején csatlakoztam Bálintékhoz. “

Rigó Roland

webfejlesztő

Weboldal-fejlesztéssel 14 évesen kezdtem el foglalkozni.
Egy kaszinó osztójaként szerzett pár év tapasztalat után úgy döntöttem követem a web iránti szenvedélyemet. Az időm nagy részét Photoshop, CSS and webes felületek között töltöm. Nemrégiben nősültem meg és Kecskeméten élek.

Zahorecz Balázs

marketing

2011 óta foglalkozom digitális médiával és reklámmal. Diplomámat is ezen a területen szereztem 2018-ban.
Mázlista vagyok, mert mindkét szenvedélyemet gyakorolhatom azáltal, hogy a marketing mellett  üzletfejlesztéssel foglalkozhatok nemzetközi színtéren.

Birizdó Denis

recepciós

Anyukámmal – Rékával –együtt kerültem a csapatba, amikor kiderült, hogy nincs még recepciósuk. Munkám során a leginkább azt szeretem, hogy új embereket ismerhetek meg, akiket nagyon barátságosan fogadok. Mindig izgalomba jövök, amikor meghallom a csengőt.

A weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak.