filmkészítés

reklámfilm

A filmezés nem csak a fő profilunk, hanem egyben a hobbink is, éppen ezért törekszünk a maximalizmusra a projektekben. Legyen szó image filmről, referenciafilmről, vagy akár reklámfilmről.

Ha hatékonyan és gyorsan szeretnél bemutatkozni, ismertté válni, akkor a legjobb döntés egy videó. Széles palettából választhatsz videó-fajták közül, attól függően, hogy mire szeretnéd felhasználni, és hogy mit szeretnél megmutatni vele.

  • Egy image film segítségével bemutathatod a céged arculatát, megmutathatod értékeidet és nem utolsó sorban presztízst is növel.
  • A referenciafilm inkább a cég tevékenységére összpontosít. Betekintést nyújt a munkád részleteibe, dokumentumfilm hatású.
  • Egy reklámfilm a vállalatod fő tevékenységét mutatja be maximum egy percben. Míg régebben a reklámról a TV jutott eszünkbe, napjainkban általánossá vált, hogy az online felületeken találkozzunk velük. Ugyanis egy weblap szövege, vagy akár csak képek, már nem elég hatékony kommunikációs formák.

Ezekben a gyorsan változó időkben elengedhetetlen, hogy az aktuális trendekhez megfelelően készítsük a reklámjainkat, hogy a célközönséget a legoptimálisabban találja meg. Az online felületekre gyártott videók előnye a televízióval szemben, hogy sokkal nagyobb közönséghez jut el, ráadásul célzottan, akik így a reklámfilm hatására felkeresik a cég weboldalát, megosztják közösségi oldalakon, tovább erősítve a marketing értékét a videónak.

Sokszor készül néhány reklámfilm már csak online megjelenésre. Az online videók világában viszont rengeteg más típusú film elkészítésében is gondolkodhatunk. A vírusvideó olyan formátum, aminek az internetes megosztások révén vírus-szerűen terjedve válik népszerűvé, elsősorban videómegosztó oldalakon, közösségi oldalakon és e-mailen terjedve. A vírusvideók gyakran humoros tartalmúak, és nem feltétlenül reklámvideók. Vírusvideó lehet egy videoklip, vagy akár felhasználók által készített otthoni felvétel is.

Fiatalos stábunk folyamatosan fejleszti önmagát, és törekszünk az aktualitások követésére, hogy mindent a Te igényeidnek megfelelően kivitelezhessünk, akár kis büdzsés imagefilmről, vagy akár nagy költségvetésű TV reklámspotról van szó.

Minden felkérésre tele vagyunk ötletekkel. Partnerek vagyunk a filmgyártás minden egyes fázisának a kivitelezésében, az ötleteléstől kezdve, a forgatókönyv íráson és a forgatáson át, egészen az utómunkáig.

animáció

animáció

Bemutatnád egy új terméked vagy szolgáltatásod, de nem tudod hogyan kezdj hozzá?

Egy vállalkozás számára mindig pozitív, ha új termékkel szolgálhat a vásárlóinak, hiszen ez a fejlődés jele. Egy ilyen szituáció igazi kihívásokat is rejt magában, mivel az újdonságot valamilyen formában be kell mutatni, ezáltal ösztönözve az ügyfeleket a vásárlásra.

Ha Te a kreatív formáját választanád a figyelemfelkeltésnek, bízd az animáció készítését cégünk szakembereire! Manapság az animáció készíttetés a legegyszerűbb, ugyanakkor a leglátványosabb formája annak, hogy egy vállalkozás bemutassa innovációját. Ebben az esetben szabadjára engedheted a fantáziád, hiszen az animáción keresztül bármilyen elképzelés könnyedén megvalósítható.

Az animációk rövid idő alatt elkészülnek, köszönhetően szakembereink tapasztalatának, így nem kell sokat várnod, hogy bemutathasd céged újdonságát a nagyközönség számára.

Válaszd a termékbemutatás korszerű és kreatív formáját, tehát dönts az animáció készítés mellett!

fotózás

Főként rendezvényeket fotózunk, melyeken a legfontosabb, hogy át tudjuk adni a képeken keresztül az események hangulatát, mert egy jó fotós a legjobb pillanatoknál mindig jelen van.

Emellett vállalunk céges fotózást, mellyel bemutatjuk vállalkozásod, tevékenységeid, termékeid. Ha szeretnél egységes arculatot is, akkor portréfotózásra is lehetőséget nyújtunk, legyen szó akár üzleti – vagy hétköznapi megjelenésről, stúdió – vagy élő háttérrel.

Termékfotó

A termékfotózás elengedhetetlen része egy webshopnak. Emellett pedig bármilyen reklámanyaghoz jól jöhet, legyen szó céges bemutatkozásról vagy egy marketinges kampányról. Ezek a fotók általában körbevágással készülnek, így sokféleképp felhasználhatóak a későbbiekben is, plakáthoz, bannerhez, arculathoz.

Minél jobb egy termékfotó, annál jobban lehet eladni a kínált terméket. Ezért tehát mindenkinek ajánljuk, akik valamilyen kézzel fogható tárggyal kereskednek és szeretnék szépen bemutatni terméküket.

filmkészítés

légi felvételek

Kizárólag a DJI drónjai mellett tettük le voksunkat, hiszen ők a világ első számú drón forgalmazói. Ezzel pedig a legjobb minőséget tudjuk garantálni légifelvételeinknél. Legújabb drónunkkal képesek vagyunk belső térben is repülni, mint például ipari csarnokokban és gyárakban, így egy újabb különleges szemszögből mutathatjuk be tevékenységed.

A légifotók készítését is bátran ránk bízhatja. Phantom 4 Pro kameránk már 4K minőségben képes rögzíteni, drónos fotóink felbontása pedig 20 MP. Az esőt és a túl nagy szelet nem igazán kedveli, de 25 km/h-ig megbirkózik vele.

 

Építkezés dokumentálás

Manapság a drónoknak köszönhetően, nagyon látványosan lehet dokumentálni bármilyen építkezést, álló- és mozgóképekben egyaránt. Érdekes perspektívák közelíthetőek meg a magasból, illetve látványos timelapse-ek készíthetőek azonos időközönként dokumentálva. Legyen szó akár társasházakról, ipari csarnokokról, vagy üzemek felépüléséről, dokumentálást készítünk egészen az alapkőletételtől az átadásig. Így partnerei és vásárlói folyamatosan nyomon tudják követni a leendő ingatlanuk állapotát és ezzel egy extra szolgáltatást kínálhat.

weblap készítés

weblapkészítés

A weboldalad elkészítése közben figyelünk arra, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki a terveidből. Szakembereink a weboldalad készítése közben a kereső motor-optimalizálását is elvégzik, ha szeretnéd (SEO).
Az előzetes megbeszélések után, tervezés alatt is folyamatosan kapcsolatot tartunk veled, és lehetőséget adunk számodra a módosításban. Törekszünk arra, hogy a konkrét igények maximális kiszolgálása mellett felhívjuk a figyelmet azokra az eszközökre, amelyekkel hozzá tudunk járulni a költségoptimalizáló törekvéseidhez.

online marketing

social media

Facebook, Youtube és Instagram. Ez a 3 legnagyobb social media felület, ahonnan ügyfeleid többsége napi szinten értesül a világ híreiről, és a vásárlási szokásaikat is az itt látott tartalom határozza meg. A social media segítségével közvetlenül kommunikálhatsz a vásárlóiddal vagy, leendő ügyfeleiddel.

A social media magas szintű használatához két fontos dologgal kell tisztában lenni. Az egyik az, hogy ez egy folyamatosan változó terület, ahol a szabályok napi szinten módosulhatnak. A másik pedig, hogy a menedzselése időigényes és macerás lehet, mivel mindig valami újat és izgiset kell posztolni fotókkal, videóval, válaszolni a kérdésekre, kommentekre, stb. Mindennek az alapja, hogy megfelelő legyen a tartalom: A Te célcsoportodhoz szóljon, és illeszkedjen a többi kommunikációs csatornádhoz (weblap, webshop, stb.).

Átvállaljuk ezt a feladatot Tőled, hogy az értékes idődet ne a Facebook nyomkodására kelljen pazarolnod. Hiszen miután már ismerjük a szolgáltatásaid, folyamatosan azon lehetünk, hogy érdekes és izgalmas cikkeket, posztokat és videókat gyártsunk a fogyasztóidnak. De minden esetre arról tudnod kell, hogy mindezt nem helyetted fogjuk csinálni, hanem Veled együtt!

Megkönnyítjük a munkádat azzal, hogy nem kell külön kapcsolatot tartanod marketinges, fotós, grafikus és filmes szakemberekkel, mert mi maximálisan képesek vagyunk egy kézben az összes szolgáltatás előnyeit kombinálva a leghatékonyabb eredményt elérni.

Szakembereink felépítik neked azt a stratégiát, amivel pozitív és kölcsönös kapcsolatot tudsz teremteni ügyfeleiddel, és vállalatodat „közösségivé” tudja tenni.

Szolgáltatásainkról egyenként:

FB-kozossegi-portal

Facebook rajongói oldalak üzemeltetése
Manapság az már nyilvánvaló, hogy egy Facebook oldal minőségét nem csak a rajongók száma határozza meg, és az eszetlen like-keresés nem ér fel a közösségépítés erejével. Az egész folyamatban a legfontosabb, hogy hatékonyan legyen üzemeltetve: moderálással, felügyelettel, tanácsadással, akár teljes menedzseléssel, statisztikák kielemzésével.

Facebook hirdetési kampányok
Nem mindegy, hogy kattintásonként 100 Ft-ot fizetünk, vagy csak 10-et. Az ügyféllel találjuk ki közösen a feladathoz legmegfelelőbb kampány modellt és gondoskodunk arról, hogy az adott összegből a lehető legtöbb célközönséget vonzzuk be.

fb-advertising
youtube-instagram

Egyéb social media megoldások
Tudjuk, hogy nem csak a Facebook létezik a világon. Alapvetően javasoljuk a YouTube-ot és az Instagramot, viszont ha külön igényeled, vagy ha a projekt megkívánja, bevethetjük a Twittert, a Tumblr-t, a Pinterest-et vagy akár a Foursquare-t is!

Tanácsadás, audit
Sokszor amikor túl régóta benne vagy egy projektben, nem veszed észre az orrod előtt lévő problémákat, viszont egy kivülállónak egyből szemetszúrhat. Ezért hasznos, és szükséges, hogy időnként leellenőriztesd a munkádat, ugyanis egy audit során feltárjuk az erősségeket és a gyengeségeket, valamint javaslatot teszünk ez utóbbiak megszüntetésére.

tanacsadas
weblap-keszites

Weboldal készítés
Segítünk, ha többre van szükséged a közösségi oldalak által nyújtott lehetőségeknél, open source alapú (wordpress) egyszerű honlapok létrehozásában, desktop és mobil eszközökre való optimalizálásában.

Akik már minket választottak!

Gomép Kft.

Facebook rajongói oldal üzemeltetése, hirdetés menedzselése,
Instagram, Youtube üzemeltetése, Tartalomgyártás (fotó, videó),
Weboldal készítés

Atra Kft.

Facebook rajongói oldal üzemeltetése, hirdetés menedzselése,
Instagram, Youtube üzemeltetése, Tartalomgyártás (fotó, videó),
Weboldal készítés, 
Blogírás

Phoenix Mecano Kft.

Facebook rajongói oldal üzemeltetése, hirdetés menedzselése
Instagram, Youtube üzemeltetése

eszközbérlés

Van egy szuper forgatókönyv ötleted, megvan a script, készen áll a stáb, de hiányzik számos felszerelés a forgatáshoz?
Bérelj tőlünk fotós és filmes eszközöket! Nézd át az alábbi eszközlistánkat, és küldj egy e-mail-t a info (kukac) somosmedia.hu címre, ahol leírod szükséges termékek nevét, amiket szeretnél kibérelni, illetve hogy mikor szeretnéd őket használni.

Ha további részletekre vagy kíváncsi, kattints a gombra lentebb.

kapcsolat