reklámfilm

A filmezés nem csak a fő profilunk, hanem egyben a hobbink is, éppen ezért törekszünk a maximalizmusra a projektekben. Legyen szó image filmről, referenciafilmről, vagy akár reklámfilmről.

Ha hatékonyan és gyorsan szeretnél bemutatkozni, ismertté válni, akkor a legjobb döntés egy videó. Széles palettából választhatsz videó-fajták közül, attól függően, hogy mire szeretnéd felhasználni, és hogy mit szeretnél megmutatni vele.

  • Egy image film segítségével bemutathatod a céged arculatát, megmutathatod értékeidet és nem utolsó sorban presztízst is növel.
  • A referenciafilm inkább a cég tevékenységére összpontosít. Betekintést nyújt a munkád részleteibe, dokumentumfilm hatású.
  • Egy reklámfilm a vállalatod fő tevékenységét mutatja be maximum egy percben. Míg régebben a reklámról a TV jutott eszünkbe, napjainkban általánossá vált, hogy az online felületeken találkozzunk velük. Ugyanis egy weblap szövege, vagy akár csak képek, már nem elég hatékony kommunikációs formák.

Ezekben a gyorsan változó időkben elengedhetetlen, hogy az aktuális trendekhez megfelelően készítsük a reklámjainkat, hogy a célközönséget a legoptimálisabban találja meg. Az online felületekre gyártott videók előnye a televízióval szemben, hogy sokkal nagyobb közönséghez jut el, ráadásul célzottan, akik így a reklámfilm hatására felkeresik a cég weboldalát, megosztják közösségi oldalakon, tovább erősítve a marketing értékét a videónak.

Sokszor készül néhány reklámfilm már csak online megjelenésre. Az online videók világában viszont rengeteg más típusú film elkészítésében is gondolkodhatunk. A vírusvideó olyan formátum, aminek az internetes megosztások révén vírus-szerűen terjedve válik népszerűvé, elsősorban videómegosztó oldalakon, közösségi oldalakon és e-mailen terjedve. A vírusvideók gyakran humoros tartalmúak, és nem feltétlenül reklámvideók. Vírusvideó lehet egy videoklip, vagy akár felhasználók által készített otthoni felvétel is.

Fiatalos stábunk folyamatosan fejleszti önmagát, és törekszünk az aktualitások követésére, hogy mindent a Te igényeidnek megfelelően kivitelezhessünk, akár kis büdzsés imagefilmről, vagy akár nagy költségvetésű TV reklámspotról van szó.

Minden felkérésre tele vagyunk ötletekkel. Partnerek vagyunk a filmgyártás minden egyes fázisának a kivitelezésében, az ötleteléstől kezdve, a forgatókönyv íráson és a forgatáson át, egészen az utómunkáig.

animáció

Bemutatnád egy új terméked vagy szolgáltatásod, de nem tudod hogyan kezdj hozzá?

Egy vállalkozás számára mindig pozitív, ha új termékkel szolgálhat a vásárlóinak, hiszen ez a fejlődés jele. Egy ilyen szituáció igazi kihívásokat is rejt magában, mivel az újdonságot valamilyen formában be kell mutatni, ezáltal ösztönözve az ügyfeleket a vásárlásra.

Ha Te a kreatív formáját választanád a figyelemfelkeltésnek, bízd az animáció készítését cégünk szakembereire! Manapság az animáció készíttetés a legegyszerűbb, ugyanakkor a leglátványosabb formája annak, hogy egy vállalkozás bemutassa innovációját. Ebben az esetben szabadjára engedheted a fantáziád, hiszen az animáción keresztül bármilyen elképzelés könnyedén megvalósítható.

Az animációk rövid idő alatt elkészülnek, köszönhetően szakembereink tapasztalatának, így nem kell sokat várnod, hogy bemutathasd céged újdonságát a nagyközönség számára.

Válaszd a termékbemutatás korszerű és kreatív formáját, tehát dönts az animáció készítés mellett!

fotózás

Főként rendezvényeket fotózunk, melyeken a legfontosabb, hogy át tudjuk adni a képeken keresztül az események hangulatát, mert egy jó fotós a legjobb pillanatoknál mindig jelen van.

Emellett vállalunk céges fotózást, mellyel bemutatjuk vállalkozásod, tevékenységeid, termékeid. Ha szeretnél egységes arculatot is, akkor portréfotózásra is lehetőséget nyújtunk, legyen szó akár üzleti – vagy hétköznapi megjelenésről, stúdió – vagy élő háttérrel.

Termékfotó

A termékfotózás elengedhetetlen része egy webshopnak. Emellett pedig bármilyen reklámanyaghoz jól jöhet, legyen szó céges bemutatkozásról vagy egy marketinges kampányról. Ezek a fotók általában körbevágással készülnek, így sokféleképp felhasználhatóak a későbbiekben is, plakáthoz, bannerhez, arculathoz.

Minél jobb egy termékfotó, annál jobban lehet eladni a kínált terméket. Ezért tehát mindenkinek ajánljuk, akik valamilyen kézzel fogható tárggyal kereskednek és szeretnék szépen bemutatni terméküket.

légi felvételek

Kizárólag a DJI drónjai mellett tettük le voksunkat, hiszen ők a világ első számú drón forgalmazói. Ezzel pedig a legjobb minőséget tudjuk garantálni légifelvételeinknél. Legújabb drónunkkal képesek vagyunk belső térben is repülni, mint például ipari csarnokokban és gyárakban, így egy újabb különleges szemszögből mutathatjuk be tevékenységed.

A légifotók készítését is bátran ránk bízhatja. Phantom 4 Pro kameránk már 4K minőségben képes rögzíteni, drónos fotóink felbontása pedig 20 MP. Az esőt és a túl nagy szelet nem igazán kedveli, de 25 km/h-ig megbirkózik vele.

 

Építkezés dokumentálás

Manapság a drónoknak köszönhetően, nagyon látványosan lehet dokumentálni bármilyen építkezést, álló- és mozgóképekben egyaránt. Érdekes perspektívák közelíthetőek meg a magasból, illetve látványos timelapse-ek készíthetőek azonos időközönként dokumentálva. Legyen szó akár társasházakról, ipari csarnokokról, vagy üzemek felépüléséről, dokumentálást készítünk egészen az alapkőletételtől az átadásig. Így partnerei és vásárlói folyamatosan nyomon tudják követni a leendő ingatlanuk állapotát és ezzel egy extra szolgáltatást kínálhat.

weblapkészítés

A weboldalad elkészítése közben figyelünk arra, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki a terveidből. Szakembereink a weboldalad készítése közben a kereső motor-optimalizálását is elvégzik, ha szeretnéd (SEO).
Az előzetes megbeszélések után, tervezés alatt is folyamatosan kapcsolatot tartunk veled, és lehetőséget adunk számodra a módosításban. Törekszünk arra, hogy a konkrét igények maximális kiszolgálása mellett felhívjuk a figyelmet azokra az eszközökre, amelyekkel hozzá tudunk járulni a költségoptimalizáló törekvéseidhez.

online marketing

Online Marketing

Nem jelenik meg a weblapod a keresőben? Nem érkeznek a like-ok, feliratkozók a közösségi csatornáidra?

Keress minket, egyeztessünk egy időpontot és mi elmondjuk, hogyan tudunk segíteni.

Social Media

Elmesélek egy hétköznapi történetet: az aktuális céges megbeszélésen egyetértetek abban, hogy rendszeresen karban tartott social media felületek nélkül ma már nem lehet létezni, de valahogy mégsem történik hosszú távon nagyobb előrelépés az ügyben. Azt is tudjátok, hogy a forgalom növelésén túl presztízsből vagy kereső optimalizálás miatt is fent kell lenni ezeken a csatornákon, de egyikőtöknek sem tartozik a napi feladatai közé és nincs is időtök elkezdeni tartalmakat gyártani.

A mi komplex social media szolgáltatásunk a marketinges stratégia kidolgozásától kezdve a filmek, fotók készítésén át a Youtube, Facebook és Instagram közösségi oldalalak karbantartásáig tart. Megkönnyítjük a munkádat azzal, hogy nem kell külön kapcsolatot tartanod marketinges, fotós, grafikus és filmes szakemberrel, mert mi képesek vagyunk egy kézben az összes szolgáltatás előnyeit kombinálva a leghatékonyabb eredményt elérni.

Ha felkeltettük az érdeklődésedet, akkor üljünk össze és beszéljünk a részletekről. A tapasztaltabb marketingesek már belátták, hogy a social media a jövő, hiszen sokkal célozhatóbb, mérhetőbb és jelentősen olcsóbb, mint akár egy TV reklám. Ráadásul mára kulcsfontosságú lett a keresőoptimalizáció, azaz a SEO szempontjából is.

eszközbérlés

Van egy szuper forgatókönyv ötleted, megvan a script, készen áll a stáb, de hiányzik számos felszerelés a forgatáshoz?
Bérelj tőlünk fotós és filmes eszközöket! Nézd át az alábbi eszközlistánkat, és küldj egy e-mail-t a berles@somosmedia.hu címre, ahol leírod szükséges termékek nevét, amiket szeretnél kibérelni, illetve hogy mikor szeretnéd őket használni.

Ha további részletekre vagy kíváncsi, kattints a gombra lentebb.

kapcsolat

A weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak.