fbpx

fotózás

Nyűgözd le az ügyfeleidet professzionális céges-, termék- és portréfotókkal, amikkel izgalmasan tudjuk bemutatni a szolgáltatásaid körét és a vállalkozásod arculatát.

Termékfotózás

A termékfotók készítése Réka kolléginánk egyik kedvenc munkaköre. A kérdés ami felmerülhetett benned, hogy miért van neked erre szükséged?

A termékfotó elengedhetetlen része egy webshopnak. Emellett pedig jól jöhet ez a fajta fotózás bármilyen reklámanyaghoz, legyen szó céges bemutatkozásról vagy egy marketinges kampányról. Általában minden termékfotó körbevágással készül, így sokféleképp felhasználható a későbbiekben is, plakáthoz, bannerhez, arculathoz.

Minél jobb egy termékfotó, annál jobban lehet eladni a kínált terméket. Ezért tehát mindenkinek ajánljuk, akik valamilyen kézzel fogható tárggyal kereskednek és szeretnék szépen bemutatni terméküket, vállalkozásukat.

Általános árakat nehéz megadnunk, hiszen nem mindegy, hogy egy mezőgazdasági gépet kell “körbevágni”, vagy egy samponos flakont, épp ezért kérünk, hogy termékfotózás árakról érdeklődj e-mailben vagy telefonon.

Fotóstúdiónk Kecskeméten található, irodánkkal megegyező helyen. Ügyfeleink részére azt szoktuk javasolni, hogy – amennyiben lehetséges, – juttassa el a terméke(ke)t részünkre, hogy a lehető legjobb minőséget érjük el, a leginkább megfelelő stúdió beállításokkal – melyek helyben adottak. Kisebb méretű termékek esetén megoldható a futárszolgálattal való kézbesítés is, így időt és energiát megspórolva megbízónk számára.
 

Céges image fotózás

Vállalunk céges fotózást, mellyel könnyedén bemutathatod vállalkozásod tevékenységét, termékeid körét. Online vagy offline megjelenéshez egyaránt nélkülözhetetlen.

Ha szeretnél egységes arculatot, akkor portréfotózásra is lehetőséget biztosítunk, legyen szó akár üzleti – vagy hétköznapi megjelenésről, stúdió – vagy élő háttérrel.

kapcsolat