SOCIAL MEDIA

Elmesélek egy hétköznapi történetet: az aktuális céges megbeszélésen egyetértetek abban, hogy rendszeresen karban tartott social media felületek nélkül ma már nem lehet létezni, de valahogy mégsem történik hosszú távon nagyobb előrelépés az ügyben. Azt is tudjátok, hogy a forgalom növelésén túl presztízsből vagy kereső optimalizálás miatt is fent kell lenni ezeken a csatornákon, de egyikőtöknek sem tartozik a napi feladatai közé és nincs is időtök elkezdeni tartalmakat gyártani.

A mi komplex social media szolgáltatásunk a marketinges stratégia kidolgozásától kezdve a filmek, fotók készítésén át a Youtube, Facebook és Instagram közösségi oldalalak karbantartásáig tart. Megkönnyítjük a munkádat azzal, hogy nem kell külön kapcsolatot tartanod marketinges, fotós, grafikus és filmes szakemberrel, mert mi képesek vagyunk egy kézben az összes szolgáltatás előnyeit kombinálva a leghatékonyabb eredményt elérni.

Ha felkeltettük az érdeklődésedet, akkor üljünk össze és beszéljünk a részletekről.

A tapasztaltabb marketingesek már belátták, hogy a social media a jövő, hiszen sokkal célozhatóbb, mérhetőbb és jelentősen olcsóbb, mint akár egy TV reklám. Ráadásul mára kulcsfontosságú lett a keresőoptimalizáció, azaz a SEO szempontjából is.